Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelenthet? Elmondjam a páromnak?
Lassan 11 hónapja együtt vagyok egy fiúval, akit tényleg nagyon szeretek. Sose csalnám meg és rajta kívül nem is veszek észre mást, mint férfit.
Ma éjszaka az egyik osztálytársammal álmodtam: osztálykiranduláson voltunk, elkezdtünk beszélgetni, aztán megcsókolt és én meg vissza. Nem tetszik a srác, kilencedikben tetszett, de már nem. (tizenegyedikes vagyok)
Szerintetek erről beszéljek a páromnak? Tudom, hogy nagyon mérges lesz és csalódott. Alapból nagyon féltékeny az osztálytársamra, pedig nincs miért, hisz ahogy mondtam sose csalnám meg.
Ha meg nem mondom el, az meg olyan érzés mintha hazudnék neki. Ti mit tennétek a helyemben?
Féltékeny típus vagyok.
Szerintem jobb ha nem mondod el. Ez egy apróság, nem jelent semmit, de ha alapból féltékeny a srácra akkor ne mondd el, mert csak őt fogod kikészíteni idegileg. Jobban féltékeny lesz, esetleg próbálná tiltani hogy találkozz azzal a sráccal ezek után vagy valami, amiből neked lesz eleged egy idő után. A sok feszkóból meg szakítás lesz.
Így hideg fejjel ez tényleg egy apróság, nem jelent semmit, de ha párom egy ilyennel állna elém, akkor sokat kattognék rajta a semmiért.
Őszintének kell lenni, ám az álmok tartalma az őszinteségen kívül esik.
Ne akarjad, hogy álmodra legyen féltékeny, tehát hallgass.
Volt egy időszak, amikor nekem is voltak ilyen álmaim. Volt amelyikben ott volt és tudtam hogy ő van, de lefeküdtem mással meg ilyenek, az álmomban pedig utána bűntudatom is lett.
Sőt amikor felkeltem is bűntudatom volt.
Nem hiszem, hogy van valami jelentősége, szóval nem éri meg elmondani. Szerintem.
Hacsak nem az ébrenlét állapotában gyakran elképzelt/kívánt jelenik meg az ember álmaiban, nem felelős az ember az álmában látottakért.
Az álmában sorozatgyilkos is hiába menne a rendőrségre feljelenteni magát.
.
Az álmodásra szükség van, hiszem bizonyítottan álmodnak az emlősök.
Az viszont egyelőre nem tisztázott, hogy miért.
.
Álmod megbeszélésére jelen esetben semmi szükség, pláne akkor, ha párod féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!