Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretők miért falaznak a megcsalónak?
Figyelt kérdés
Miért éri meg nekik, hogy ne bukjon le a megcsaló?2021. nov. 24. 08:09
21/27 anonim válasza:
#18: Igazad van, gusztustalan a megcsalás, de még aljasabb, ha a szerető borít a házastársnak. Ill. azt se felejtsük el, hogy a megcsalás nem csak úgy 'lesz', határozottan előzményei/okai vannak a házasságban- abban pedig ketten vannak. Szóval nem minden esetben kizárólag a megcsaló gerinctelensége okozza a megcsalást, általában kell hozzá a férj/feleség homokba dugott feje is. Szerintem így kerek a sztori. És pont azért, mert a házastárs homokba dugta a fejét, lehet, hogy nem is lenne boldog attól, ha borítana a szerető, hiszen lehet, hogy tudja, csak úgy csinál, mintha minden OK lenne, mert ilyen-olyan okok miatt így jó neki. ( 17 voltam)
22/27 anonim válasza:
"ez kicsit olyan, mint amikor pl. a boltban egy 20ezressel tobbet adnak vissza. lehet szolni, de cssk magad alatt vagod a fat vele. becsuletes leszel, de hulye, mert megfosztod magad 20ezer forinttol."
Hát én ezen kiakadtam. Ennyire nem számít egyeseknek, hogy a kasszánál aznap minuszban ledsz a kasszás. Ebből ugxancdak az jön le, hogy valaki annyira önző, hogy a harmadik fél esetleges fájdalma nem érdekli.
Na pont ezért nem mindenkiből lesz kapcarongy!
25/27 anonim válasza:
17-es valaszoloval ertek egyet. Eszembe sem jut lebuktatni. Szeretem es nem hoznam ilyen helyzetbe. Ha o magatol ugy dont egyszer, hogy boritja a bilit, nagyon orulnek neki, de soha nem kenyszeritem bele ebbe ilyen huzasokkal.
26/27 anonim válasza:
25. Akkor tettes társ vagy .. Ahogyan a bűnözök is.. Saját gyerekedet is a hazugságra nevelnéd?
27/27 anonim válasza:
26: Mi az összefüggés a két dolog között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!