Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szeretők miért falaznak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretők miért falaznak a megcsalónak?

Figyelt kérdés
Miért éri meg nekik, hogy ne bukjon le a megcsaló?
2021. nov. 24. 08:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
*ha nem
2021. nov. 24. 08:29
 12/27 anonim ***** válasza:
89%
#7 És nem tudom, miből gondolod, hogy minden szerető dróton rángatott bábu. Szerintem felnőtt ember, aki a te bölcs tanácsaid nélkül is el tudja dönteni, hogy kivel, mit, mikor, hogyan és miért csináljon.
2021. nov. 24. 08:30
 13/27 A kérdező kommentje:
Jajj, én nem akarok tanácsot adni vagy véleményezni a szeretőket, csak a pszichológiája érdekel.
2021. nov. 24. 08:35
 14/27 anonim ***** válasza:
57%
#13 Jaj, de kis cuky passzív-agresszív malacka vagy. Persze, hogy nincs véleményed, csak a beadandódhoz végzel felméréseket. 😆
2021. nov. 24. 08:37
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

"akkor csak a szeretőé a megcsaló"

Lehet, pont ezt nem akarja.

2021. nov. 24. 08:44
 16/27 anonim ***** válasza:
54%

7: az a baj, hogy nagyon buta vagy. az addig oke, hogy te nem lennel szereto es eliteled, de semmit mem tudsz az emberek mukodeserol, ha ilyen trivialis kerdeseket teszel fel es ilyen egybitesen ‘ervelsz’.

a szereto nem a megcsalo babuja es nem a megcsalo kenye-kedve szerint ugral. miert lenne a babuja? a szeretonek altalaban ugyanugy megvan a maga kulon elete, esetleg kalandjai, a megcsaloval pedig kolcsonos oromszerzes celjabol osszejarnak.

mint egy laza kapcsolat, csak itt az egyik felnek van otthon valakije.

miert buktatna le a szereto a megcsalot, ha neki ugyanugy erdeke van a talalkozasokban? nyilvan ha nem lenne erdeje, kapasbol bele sem ment volna a viszonyba.

a hazassag mukodesehez asszisztalast meg nem ertem, eleve az a hatassag egy rakat szar, ahol megcsalasig fajulnak a dolgok, de a szeretoket altalaban nem erdekli, hogy a megcsalo mit csinal otthon a parjaval. nem minden szereto akarja elszedni a hazastarsatol a megcsalot, sot.

ez kicsit olyan, mint amikor pl. a boltban egy 20ezressel tobbet adnak vissza. lehet szolni, de cssk magad alatt vagod a fat vele. becsuletes leszel, de hulye, mert megfosztod magad 20ezer forinttol.

2021. nov. 24. 08:52
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Hello, kérdező! Az az aspektus fel se merül benned, hogy a megcsaló és a szerető 'szeretik' egymást? Úgy, azok között a keretek között, ahogyan működnek, úgy jó nekik? Márpedig ha 'szeretek' valakit( még ilyen viszonyrendszerben is) nem akarom, hogy rossz legyen neki, ergo: nem buktatom le.Ha borítani szeretne, majd borít magától. Plusz: ha kiborul a bili, mert a szerető kitálal a feleségnek/férjnek, akkor valóban előfordul, hopgy a megcsalót kirúgja a partner és az ideiglenesen összeáll a szeretővel. De ez az új pár nem szokott tartós lenni, mert a megcsaló mindig azt a személyt látja a szeretőjében, aki rákényszerítette valamire... Ilyenkor keres egy harmadikat általában. A megcsaló-szerető pár akkor szokott tartós lenni, ha őszinte az érzelem és a megcsaló maga dönt a változtatás mellett.
2021. nov. 24. 09:15
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

A megcsaló sokszor egyáltalán nem akarja a rendes/igazi párját ott hagyni. Ha a szerető mégis fényt derít a titokra, a megcsaló pedig elveszíti a párját, esetleg gyerekeit/családját, akkor biztos meggyűlöli a szeretőt ezért. Szóval a szerető ha szeretné fenntartani a viszonyt, akkor belemegy a játékba...amúgy meg nem minden szerető akarja magának megszerezni a megcsalót...neki is lehet amúgy kapcsolata, ami mellett csak szórakozni jár össze a megcsalóval (s persze ő maga is azzá válik).

Persze én csak megpróbáltam megérteni és levezetni a mögöttes pszichológiát, Isten ments, hogy védjem bármelyiket is. Gusztustalan árulás a megcsalás

2021. nov. 24. 09:18
 19/27 A kérdező kommentje:
Ment a piros pipa, köszi a válaszokat!
2021. nov. 24. 09:20
 20/27 A kérdező kommentje:
Illetve zöld pipa. :D
2021. nov. 24. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!