Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás?
Figyelt kérdés
Van egy lány barátom, akivel régóta ismerjük egymást, de csak barátok vagyunk (amikor megismertük egymást, akkor egy másik lányt választottam helyette, de még nem alakult ki semmi köztünk, csak haverkodtunk, ezért is maradtunk barátok).
Neki van barátja, de nemrég összevesztek és úgy volt, hogy szakítanak, de aztán mégse... Viszont azóta elég fura témákról is dumálunk, ami elég szexuális jellegű, ez már megcsalásnak számít a részéről?
2021. nov. 20. 15:53
1/8 anonim válasza:
Ha egymással kapcsolatos ilyen jellegű utalásokról van szó, akkor esetleg "gondolati úton" az.
2/8 A kérdező kommentje:
Egymással kapcsolatos.
2021. nov. 20. 16:01
3/8 anonim válasza:
Amig csak beszelgettek es nem tortenik semmi nem hivnam megcsalasnak
4/8 A kérdező kommentje:
Én kicsit kiakadnék, ha a barátnőm ilyesmiről írna egy ffinak, na meg azt se tudom eldönteni, hogy egyáltalán reagáljak -e a nemi témájú témákra, nem szeretnék senkinek se rosszat (de ezzel nem tudom mennyire tennék rosszat, hiszen nem az én dolgom, hogy ő mit csinál, nem?)
2021. nov. 20. 19:31
5/8 anonim válasza:
Ha kell neked a csaj hódítsd meg. Ha csak szórakozni akarsz, hagyd. Majd ő el dönti mit akar. Ha meg akarja csalni a barátját, majd megteszi mással.
6/8 A kérdező kommentje:
Nemrég szakítottam a bnőmmel (pár hónapja), viszont nem tudom, hogy túltettem -e magam az egészen, látszólag igen, de ki tudja. Csak komoly dologban gondolkodok és mivel korábban is bejöttünk egymásnak, ezért részemről igen, kell.
2021. nov. 20. 19:41
7/8 anonim válasza:
Azt kellene tudni, hogy neki mire kellesz. Lehet, csak a párján akar bosszút állni. Ebbe ne menj bele.
8/8 A kérdező kommentje:
Ohh, köszi a tanácsokat, megfogadom őket.
2021. nov. 20. 20:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!