Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban elő pasik! Mit szólnátok ahhoz, ha ez a nő felkínálkozna nektek?
Statisztikailag lehet tudni a választ hogy mit szolnának a pasik. Kb. 65% kettyintené, 15% barbi babának gondolja és nem az esete, 10% járna vele, 10% nem a commercial incel mod válaszokkal illetné a kérdésed magyaran pöfékelne. Ez a gyk-n idejuket tolto haveri tarsasagban energia italt vagy sorozgeto kiscsakok kb. statisztikai valasza. Várj 1 percet, nem mert olvassak az én válaszom es kb. 99% majd azt írja járna vele az 1% válasza az 1-es.
Az en valaszom nem szamit mert en nő vagyok, csak kivancsi vagyok hogy mit fognak a pasik írni mar az x-edik ilyen kerdesre statisztikailag hogy milyen tipusu nők jönnek be a nagy átlagnak. Bar altalaban a pasik nagy tobbsegenek a szőkék a kedvencuk. Legalabbis amiket itt olvastam hajszín alapján. Ott arc nem volt tarsitva a kérdéshez. Magyaran az sem objektív sem ez. Mert ha szőke de nem tetszik akkor azt mar matek szintjen nem csak statisztikailag is lehet besorolni.
Te, mint nő, mit gondolsz a videón lévő nőről?
Vetélytársnak tekintenéd, vagy nem?
Szimpatikus vagy inkább taszít?
Az en barátaimnak valahogy komolyabb nő kell mindig.
Ha vki csak sminkelni tud, ingyen felajánlkozni es idióta, és ezzel pláne még reklámozza is magát, azzal olyannyira nem tudnak mit kezdeni, hogy lehet meg se d.gnák.
Pedig általában nagyon jó kapós pasikkal járok, de egyiket sem az "idiotizmus", meg a könnyű nőcske szerep az, ami vonzza.
Egy nő csak az ágyban legyen r.banc -alapon jelent nőt.
Nem egy fèrfit hallok, amikor olyanokon bukik ki, hogy társkeresőn van amelyik csaj nyuszifülekkel tett fel magárol fotót, másik agyonsminkelve, szerintuk a nők /lányok azt sem tudják valoban mi kell a fèrfiaknak.
Nagyon nem tetszik a műcsecs, meg nagyon megvan csinálva , kifestve mindene.
Nekem nem tetszik , de biztos sok embernek tetszik mint neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!