Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha lecserélhetnétek a felséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lecserélhetnétek a felségetek kinézetét egy szebb és fiatalabb nőre akkor megtennétek?

Figyelt kérdés

#csere #szebb nő #Szebb külső
2021. nov. 18. 13:00
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
74%

" maga a feleség könyörög neki, hogy cserélje le, "

Mia phasz van? Minek könyörögjön? Ha nem bírja már elviselni, akkor beadja a válást és cső.

2021. nov. 18. 15:44
 32/42 anonim ***** válasza:
66%
Ha lecserélhetnétek a férjetek kinézetét egy szebb és fiatalabb férfira akkor megtennétek?
2021. nov. 18. 16:48
 33/42 A kérdező kommentje:
33. Én férfiként lecserélném a sajátomat egy fiatalabb és szebb testre.
2021. nov. 18. 16:51
 34/42 anonim ***** válasza:
77%

Én szavaztam a férjem helyett. 😅

👌👍

2021. nov. 18. 18:25
 35/42 anonim ***** válasza:
75%

Az igen válaszok miatt ábrándulnak ki a nők, akár trollkodás, akár valós. De ki akarna együtt élni valakivel, akinek ennyi baja van azzal, ahogy kinéz? Ondózsáknak tényleg qrva megalázó lenni.

És ha esetleg vannak normális férfiak, honnan lehet tudni, hogy normálisak? Nem lehet, ezért kell feltételezni mindenkiről, hogy hazudik és érzelmekre képtelen.

2021. nov. 18. 19:42
 36/42 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ő az ideálom, mindig is az ilyen típusú nők voltak, szóval nem. Inkább a sajátomat cserélném le.
2021. nov. 18. 20:09
 37/42 anonim ***** válasza:
79%
Természetesen nem. De azért amikor befestette a haját vörösre, akkor határozottabban jobb lett a szex
2021. nov. 18. 20:17
 38/42 anonim ***** válasza:
41%
Természetesen nem cserélném le. Nem a külsőségek számítanak. A közös emlékek a ragaszkodás a megértés. Ha ez megvan, akkor a külső tulajdonságokkal nem számítanak. Az én feleségem nagyon jól néz ki, de botrányosan undok, flegma. Egy csúnyább de kedves, megértő, barátságos társként viselkedő nőt szívesebben választanék. A "lecserél" szót használókat viszont megvetem! Az emberi kapcsolatok nem lecserél / nem cserél kerdések.
2021. nov. 20. 07:46
 39/42 De La Cruse ***** válasza:
28%
Ugyanő lenne csak visszapörgetném a kinézetét 18 éves koráig. És akkor már magamat is.
2021. nov. 24. 18:14
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Redditen olvastam egyszer egy férfi írta (nem magyar), hogy imádja nézni, ahogy a felesége mosolyog, és el szokta képzelni, milyen lesz öregen, amikor azok a mosolyráncok permanensek lesznek, és ettől boldog lesz.

Annyiszor estem már szerelembe azon az oldalon. :)

2021. nov. 24. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!