Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lecserélhetnétek a felségetek kinézetét egy szebb és fiatalabb nőre akkor megtennétek?
" maga a feleség könyörög neki, hogy cserélje le, "
Mia phasz van? Minek könyörögjön? Ha nem bírja már elviselni, akkor beadja a válást és cső.
Én szavaztam a férjem helyett. 😅
👌👍
Az igen válaszok miatt ábrándulnak ki a nők, akár trollkodás, akár valós. De ki akarna együtt élni valakivel, akinek ennyi baja van azzal, ahogy kinéz? Ondózsáknak tényleg qrva megalázó lenni.
És ha esetleg vannak normális férfiak, honnan lehet tudni, hogy normálisak? Nem lehet, ezért kell feltételezni mindenkiről, hogy hazudik és érzelmekre képtelen.
Redditen olvastam egyszer egy férfi írta (nem magyar), hogy imádja nézni, ahogy a felesége mosolyog, és el szokta képzelni, milyen lesz öregen, amikor azok a mosolyráncok permanensek lesznek, és ettől boldog lesz.
Annyiszor estem már szerelembe azon az oldalon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!