Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha lecserélhetnétek a felséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lecserélhetnétek a felségetek kinézetét egy szebb és fiatalabb nőre akkor megtennétek?

Figyelt kérdés

#csere #szebb nő #Szebb külső
2021. nov. 18. 13:00
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
70%
25 Te tényleg TELJESEN beteg vagy.
2021. nov. 18. 13:56
 22/42 anonim ***** válasza:
86%

26-os!

Hííjnye azanyádat!

Reggel üres herezacskóval ébredtél volna ha ezt megmered csinálni.

2021. nov. 18. 13:56
 23/42 anonim ***** válasza:
69%
26 Te meg csak simán undorító, ráadásul nyilvánvalóan kamuzol.
2021. nov. 18. 13:57
 24/42 anonim ***** válasza:
21%
Egyébként ANNYIRA tipikus, hogy a 25-26 típusú válaszokat - ha azt férfi írja - a sárga földig pontozzák le (velem együtt, mert én is aljadék dolognak tartom), DE ha egy NŐ (!), akkor egyből elkezdik megideologziálni és szépen kúsznak fel a lájkok - k.rna vágyó férfiak részéről leginkább (az ún. "k.rólájkok" formájában), hátha majd cserébe őket megkaphatják.
2021. nov. 18. 14:04
 25/42 anonim ***** válasza:
19%

uhh most olvastam hogy tényleg lenne olyan nő,aki ilyen megcsalás miatt, mert fiatalabb nővel csalták, mert kövér ezért kiherélné a párját?

Ez durva.

2021. nov. 18. 14:22
 26/42 anonim ***** válasza:
82%
Nekem tetszik a #26-os válaazoló őszintesége, sok férfi nem vállalja fel ilyen nyíltan, hogy ennyire be lett cummantva. Ehhez is kell bàtorság!
2021. nov. 18. 14:30
 27/42 anonim ***** válasza:
89%

Olyanra cserélném, amitől ő boldog. Ha én tehetném meg, de teljesíthetném ezzel a magára vonatkozó vágyait, akkor igen. Nekem jó így, de saját magát nem annyira szereti, ezért ha tudnék, segítenék neki ebben.

De amúgy, ha csak az én véleményem számít, szerintem így jó, ahogy van.

2021. nov. 18. 14:39
 28/42 anonim ***** válasza:
30%
14:04 válaszomat folytatva: ahogy az is annyira tipikus, hogy ilyenkor mindenki egyből a férfi kapzsiságra gondol: hogy neki bezzeg kéne a fiatal hús! De mi van, ha maga a feleség könyörög neki, hogy cserélje le, mert monsjuk élhetetlen vele együtt lenni? Mi van, ha azért cserélné le, mert a feleségének akar jót, hogy egy olyasvalaki legyen mellette, aki boldoggá teszi? hm?
2021. nov. 18. 14:51
 29/42 anonim ***** válasza:
96%

Külső önmagában nem oldana meg semmit. Egyébként én külsőleg 10+ év után is jó nőnek tartom.

Viselkedésében már lenne amit reszelgetnék...

2021. nov. 18. 15:08
 30/42 anonim ***** válasza:
10%

Ja, értem, ez teljesen életidegen lehetőség. Akik lepontoztak, ezek szerint hiúságból és szexéhségből cserélnék le fiatalabbra. Értem.

(14:51)

2021. nov. 18. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!