Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha lecserélhetnétek a felséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lecserélhetnétek a felségetek kinézetét egy szebb és fiatalabb nőre akkor megtennétek?

Figyelt kérdés

#csere #szebb nő #Szebb külső
2021. nov. 18. 13:00
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
11%
Igen. Úgy szeretem a nőt, mint a whisky-t, 18 évesen.
2021. nov. 18. 13:24
 12/42 anonim ***** válasza:
15%
Milyen érdekes a női válaszok felvannak pontozva, férfi válaszok meg le.
2021. nov. 18. 13:28
 13/42 anonim ***** válasza:
85%
#7: Nyugi, téged is gondolkodás nélkül lecserélnének. Már ha lenne nőd.
2021. nov. 18. 13:31
 14/42 anonim ***** válasza:
27%

Fletó bácsi óta tudjuk, mit is gondol a világ az "öregecskedő feleségekről", ami nem túl szép dolog.

De a házasság önmagában egy dohszagú, avítt rendszer, ami nagyjából fenntarthatatlan és olyan szintű mocsok és vér kötődik hozzá, hogy ezt már egy jobb érzésű - és valóban haladó, tehát nem csak szavak szintjén - tisztelt liberálisok - társadalom már mással helyettesített volna, amit még nem mocskoltak be ennyire. Ez az intézmény nagyon sok fájdalomért, tönkretett életért felel.

2021. nov. 18. 13:39
 15/42 anonim ***** válasza:
89%
Nem cserélném le. Egyébként, ahol még megvan a szerelem meg a szeretet a kapcsolatban, ott ösztönösen szebbnek látja az ember a párját, mint amennyire a külvilág számára objektíve szép. Maximum azok vágyakoznak máshogy kinéző társ után, akik már nem szívesen vannak a kapcsolatban, de túl gyávák, hogy kilépjenek belőle.
2021. nov. 18. 13:43
 16/42 anonim ***** válasza:
87%

#22 Most se te írtad a 12 évest, ami törölve lett, amire aztán rákérdeztél, hogy hova lett a válaszod.

Minket nézel ennyire hülyének, vagy te vagy ennyire hülye?

2021. nov. 18. 13:48
 17/42 anonim ***** válasza:
88%

birom, hogy a nohoz sosem ero incel nyomorultak habzo pofaval mind idebofogik, hogy igen, lecserelnek a ‘feleseguket’..

elobb talan nohoz kene erni ahhoz, hogy lecsereljetek, luzerek.

2021. nov. 18. 13:48
 18/42 anonim ***** válasza:
7%

23.-ra.

A párom KÜLSEJÉT cserélném le, nem egy másik kislányra, csak a ...burkolatát.

Pl.: Ha eladok neked egy 27 éves rozsdakupac Opelt, egy zsír új kasznival, az nem lesz új kocsi. Csak új a külső.

2021. nov. 18. 13:51
 19/42 anonim ***** válasza:
18%

Nekem szült a feleségem, 2. gyerek után már +25 kg volt rajta.

szexet nem akart, és az edzőteremben összejöttem az egyik 20 éves edzőcsajjal.

Szép feszes izmos test,bőre is finom, bársonyos.

Feleségem otthon babázott, ha nem akart velem, lenni, mentem edzeni, de estére etetésre mindig otthon voltam.

36F

2021. nov. 18. 13:53
 20/42 anonim ***** válasza:
88%

Van aki lecseréli, van aki csak álmodozik, és van aki félrejár.

Nem egyformák a férfiak sem.

Szembejött minap fb-n egy boldog átölelős sokadik évfordulós fotó egy ismerősről, rengeteg gratulációval. Hát én még emlékszem mikor csalták egymást és a szakadék szélén táncoltak.

De talán éppen ezért jár az elismerés, mert a felnőttek tudják milyen nehezített pálya együtt maradni.

2021. nov. 18. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!