Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valaki járt még így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki járt még így?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy semmi nem volt igaz, a barátom a kapcsolat elejétöl fogva megcsalt, átvert, hazudott es ebben gondolom örömét lelte, a növel egyutt akivel ezt suttyomban csinálták a hátam mögött.

Habar szakítottam 2 hónapja, mind ezt forgatom a fejemben, hogy miert volt irantam ennyi rosszindulattal, mi értelme volt hogy keresse a társaságom intenzíven, járjon a nyakamra folyton, mikor igazából szeretöje volt. A nö mint kiderult tudott rólam de ez csak érdekesebbe tette a dolgokat.

Nem tudom túltenni magam a dühön es megalazason

2021. nov. 5. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kollégám, aki 10en éve él két nővel. Az egyik, a felesége aki otthon várja és nem tud semmiről, a másik egy 50 körüli nő aki a szeretője és tud az egészről.

A szeretőjét viszi nyaralni, a szeretőjével jár társaságba, mindenhova.

Úgy csinálja, hogy azt kamuzza hogy hetelni jár dolgozni és egyik héten haza jár, másik héten a másik nőhöz. :D

Szóval ja, van ilyen.

2021. nov. 5. 22:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, de nalam elsö naptól hazugsag volt minden
2021. nov. 5. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Biztos, hogy nem rajtad rohogtek. Persze atvert, de te is kellettel neki. Az a no meg annyira teper erte, hogy igy is megmaradt. Nyilvanvaloan hozzad IS vonzodott, hacsak nem lett volna valami erdek a dologban. A megcsalas szar, de nem megalazas a celja.
2021. nov. 5. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem hiszem, hogy az az ember röhelyes, aki fel van vállalva mások előtt, ráadásul tiszta a lelke. Azok a lúzerek, akik itt-ott sunyiban bújkálnak, mint a patkányok. Itt nevetni neked van okod. A csajon azért, mert egy olyan, akit csak rejtegetni lehet, a csávón meg azért, mert igazából az olyan felnőttet, aki nem szabadon cselekszik, gyámság alá kéne vonni. Te nem tettél semmi rosszat, tehát nem vagy nevetséges.
2021. nov. 5. 23:13
 5/6 A kérdező kommentje:
A csaj nem akarta felvallalni.
2021. nov. 5. 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:
93%

Nekem a 3 éves kapcsolatomról derült ki, hogy nem szeretett egész végig. Volt egy fellángolása, de nem szerelem. Amikor a fellángolás elmúlt pár hónap múlva, csökkent is nálunk a szex, de ő mindig azzal takarózott, hogy fáradt. (Fontos munkája volt, sokat dolgozott, így nem vontam kétségbe.) Aztán ez így ment évekig, majd ahogy teltek az idők egyre jobban éreztem, hogy olyan, mintha nem szeretne, de azt mondta, hogy ő csak ilyen, neki nem szeretetnyelve az ölelés meg a bújás, illetve azt sem szereti kimondani, hogy szeretlek.

Aztán meg is csalt egy csajjal, aki az én barátnőm is volt, bevallotta, utána pedig azt is, hogy már régóta nem érezte azt, amit kell irányomba. "Aranyos vagy, meg jó veled beszélgetni, de ennyi". Ezzel a mondattal zárt le 3 évet, ahol már együttélés is volt. Egy világ tört össze bennem akkor, mert ő volt az első szerelmem, és én mindent megtettem érte a kapcsolat alatt, úgy éreztem, hogy értéktelen vagyok. Az is megfordult a fejemben, hogy azért csak kéthavonta volt szex, mert máshoz járt el, és nem csak egyszer csalt meg. (Nagyon sokszor ment el este iszogatni a haverjaival, nem tudom mi történhetett akkor.) De erre már nem adott választ.

Szóval én is ugyan úgy átverve és megsemmisülve éreztem magam, mint te. Azt érzem az egész nem volt valódi. Egyik része sem. Amikor összebújva aludtunk, amikor egymás szemébe néztünk, amikor elmondtuk egymásnak a titkainkat, amikor együtt kalandoztunk és mentünk el új helyekre, az a sok nevetés és viccelődés, az a sok bensőséges és értékes pillanat.. Minden hazugság volt.

Nem vagy egyedül! Nagyon sok emberrel játszották el ezt, szóval sosem leszel ezzel egyedül, ne félj! És nem a te hibád, ne érezd magad rosszul, csak szimplán annyit csináltál, hogy rossz embert engedtél közel magadhoz. Az emberek mindenféle maszkot fel tudnak húzni annak érdekében, hogy másnak adják ki magukat, így nem csoda, hogy sokan áldozatul esnek ennek.

Meg fog találni az az ember, aki boldoggá tesz, meglásd!

2021. nov. 6. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!