Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek rendben van hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rendben van hogy visszacsal?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a páromat kb 2 hónapja, oké elismerem hogy hiba volt és bánom is, bocsánatot is kértem és volt is belőle veszekedés. Ma viszont kaptam egy üzenetet a barátnőmtől benne egy idegen pasival a messengeres beszélgetés és ott beszélik meg hogy ma találkoznak és szexelni fognak! Ez szemétség tőle. Meg szexi képeket is küldözgetett neki meg minden. Legszívesebben odamennék és én akasztanék be egy állast a csávónak de kisatírozta a nevét a beszélgetésből.

Hiába hívom bnőmet nem lehet elérni.

Ez kajak rendben van? Azt megérteném ha kicsit morcos lenne pár hétig, de ez túlzás h így akarja visszaadni.

2021. nov. 5. 14:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nem baj ha kamu, mindenesetre az erkölcsi problémára rámutattam még ha kitalációs szándékú kreálmány is. :)
2021. nov. 11. 09:34
 32/32 anonim ***** válasza:
Most dobott ki!
2021. nov. 11. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!