Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rendben van hogy visszacsal?
Megcsaltam a páromat kb 2 hónapja, oké elismerem hogy hiba volt és bánom is, bocsánatot is kértem és volt is belőle veszekedés. Ma viszont kaptam egy üzenetet a barátnőmtől benne egy idegen pasival a messengeres beszélgetés és ott beszélik meg hogy ma találkoznak és szexelni fognak! Ez szemétség tőle. Meg szexi képeket is küldözgetett neki meg minden. Legszívesebben odamennék és én akasztanék be egy állast a csávónak de kisatírozta a nevét a beszélgetésből.
Hiába hívom bnőmet nem lehet elérni.
Ez kajak rendben van? Azt megérteném ha kicsit morcos lenne pár hétig, de ez túlzás h így akarja visszaadni.
#7: ne mentegesd magad. Undorító vagy, hogy a saját megcsalásod bagatelitalod, az övet meg sulyosbittod
Megérdemelted. Nagyon is
Ne haragudj, de mi ez a paraszt gondolkodásmód? Mi az, hogy "benned van a vadászösztön"? Figyelj, ha magadat is állatnak tartod, akkor minden rendben.
Büszke vagy magadra, mert "nem akartad bántani, csak kiderült". Milyen rendes, odaadó férfi vagy, hogy titkoltad előtte.
Teljesen megaláztad azzal, hogy megcsaltad, sutba dobtad az önbizalmát, hiszen mellette összefeküdtél más nővel.
Ő is csak "vadászott", csak ő őszinte volt, nem a hátad mögött csinálta... Remélem jó volt neki! ;)
12. folyt.
Még képes vagy azt írni, hogy megértenéd, ha morcos lenne. Nem egy kisgyerekről beszélünk, aki nen kapott csokit az anyukájától.
Csak gratulálni tudok. "Igazi férfi" vagy. Te azt teszel, amit csak akarsz, úgy alázod meg a párodat, ahogy jól esik. Ő meg csak kussoljon és tűrjön... A helye is a konyhában van vagy mi?
Neki kellett volna már réges régen kidobnia téged.
#14: És még te vagy felháborodva? Mi az, hogy veled ezt egy nő sem csinálja meg? Neked lehet? Jól járt a csaj, hogy megszabadult tőled.
És ezeknek van nőjük! És még ő b.ssza ki a csajt. Agyam eldobom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!