Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rendben van hogy visszacsal?
Megcsaltam a páromat kb 2 hónapja, oké elismerem hogy hiba volt és bánom is, bocsánatot is kértem és volt is belőle veszekedés. Ma viszont kaptam egy üzenetet a barátnőmtől benne egy idegen pasival a messengeres beszélgetés és ott beszélik meg hogy ma találkoznak és szexelni fognak! Ez szemétség tőle. Meg szexi képeket is küldözgetett neki meg minden. Legszívesebben odamennék és én akasztanék be egy állast a csávónak de kisatírozta a nevét a beszélgetésből.
Hiába hívom bnőmet nem lehet elérni.
Ez kajak rendben van? Azt megérteném ha kicsit morcos lenne pár hétig, de ez túlzás h így akarja visszaadni.
Kukurikúúú🐓
Jó reggelt...⏰
Ha felèbredtél, bökd oldalba a #22-est is, hátha.....
Jah gondolom amikor te csaltad meg először, akkor bocsánatkérés után "elvártad hogy mintha mi se történt volna, semmi se legyen".
Visszacsalt, ezután jött a "vadászösztönös magyarázat", hogy "férfiakban alapból bennevan" -> negatív viselkedésedet igazoltad az ő negatív viselkedése ellenében: "amit én csináltam az érthető, amit ő az nem", "velem ezt egy nő se fogja csinálni".
Egyébként ettől függetlenül (is) gyerekes volt, hogy visszacsalt.
Férfiként írtam.
Alapjaiban igazad van, de itt ez egy provokatív kamukérdés, ahol álmodik a nyomor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!