Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságok hány százalékában lehet olyan megcsalás, ami sosem derül ki?
A kérdező a hozzászólásaiból ítélve nem valódi kérdést tett fel, hanem olyan embereket keres ezen a fórumon, akik egyetértenek vele. Önfelmentésre vágyik, s ehhez keres a nézeteit megerősítő embereket.
Én ezzel ellentétben úgy látom, hogy az életnek nem arról kellene szólnia, hogy minden vágyunknak engedünk, s közben felmentjük magunkat azzal a jelszóval, hogy az embernek ilyen a természete. Az életnek szerintem a lélek fejlődéséről kellene szólnia, s a vágyak hajszolása egyáltalán nem ebbe az irányba mutat. A vágyak még kielégülésük esetén is csak újabb vágyakat hoznak az életünkbe, és így semmi közük a boldogsághoz, a kerek és teljes élethez. A boldogság kulcsa megelégedni azzal, amink van, s nem pedig az, hogy újabb örömökre vágyjunk és ezeket hajszoljuk. A vágyak épphogy eltérítenek minket a boldogságtól.
Nekem vót vagy 50. Soha nem derült ki.
Csak nem mondod el ???
Hogy hány százalékban, azt nem tudom. De alapigazság, hogy ne tegyél olyat a másikkal, amit nem szeretnél, hogy veled megtegyenek. Én is voltam mindkét oldalon. Azok, akik szerint rendben van időnként kikacsintgatni, akkor korrektek, ha ezt a kapcsolat kezdetén alapelvként lefektetik MINDKÉT fél számára. Magyarul nyílt kapcsolatban élnek.
De az igazság az, hogy akkor, amikor a párod szeret és maximálisan bízik benned és te megcsalod, az nettó árulás. Ha pedig kiderül, az pokoli fájdalom. De amúgy mindegy, hogy megtudja-e vagy sem. A bűn nem attól válik azzá, hogy kiderül-e, hanem attól, hogy átlépsz egy morális korlátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!