Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a nem konstruktív hozzáállás ?
Figyelt kérdés
Hogy a kapcsolatból kikacsintó felet, amelyik csal, mindent ráhordanak, amikor kiderül
Pedig lehet, hogy valamit nem kapott meg, a párja nem tetszett neki már mert meghízott, es a megcsalt fél nem tudja a problémáit megoldani, változtatni, fejlődni, mert mindenki úgy vigasztalja, hogy “ hagyd békét, a pasid nem érdemel meg”, így nem változtat semmit a nő.
Engem is megcsalt a baratom, csúnyán átvert megsem hibáztatom !
2021. nov. 1. 07:15
21/22 A kérdező kommentje:
Persze h joga van a boldogsághoz
Csak velem nem volt őszinte es maga mellett akart engem is tudni. Ez ami szerintem szemetseg
Mert nyugodtan lehetett volna őszinte
De persze ezzel megkockáztatta volna hogy szakítok vele
2021. nov. 1. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!