Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Húgom, ordas nagy k.rva....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húgom, ordas nagy k.rva. Hogyan buktassam le és mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Adott a húgom és a kollégám. A kollégával osztálytársak voltunk érettségiig és a technikumban, tehát régóta ismerem az ürgét, nem sokat beszélgettünk, de miután mindkettőnket "kiemeltek" a karbantartási osztályról, újra egy időben sulizunk (beírattak minket) és dolgozunk, most kifejezetten baráti lett a viszonyunk. Így tudtam meg, hogy a húgom a barátnője. Ennek már fél éve. Múlt héten volt húgom szülinapja, gondoltam a hétvégi fülhúzás mellett meglepem aznap egy döner tállal. Hazafelé be is toppantam megvenni a tálat, akkor láttam, hogy az étteremben egy idegen csávóval ücsörög, kézenfogva. Eddig is voltak ellenérzéseim vele kapcsolatban a lustasága, nemtörődömsége miatt, de így, hogy most én is bekerültem a felsőoktatásba félig-meddig átértékeltem, de azért így is csinál(t) rázós dolgokat. Most úgy gondolom, hogy így összesen is és ezen eset alapján is megérdemelné, hogy koppanjon egy nagyot. Egyedül ötletem nincs a dolog kivitelezésére. Ha valakinek van ötlete ne tartsa magában.

2021. okt. 28. 09:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%

Olvasom itt a kommenteket, hát ezért ilyen rohadt ez a világ.... Falazni kell huginak? Inkább jól fel kellene pofozni, hogy ne légy *urva hugi! Én nem mondom, hogy fel kell dobni egyből, de ne legyen már mentelmi joga, mert ő tesó. Attól még pont gáz.....

Nem beszélve arról, hogy ebből a kérdező is kellemetlenül jöhet ki, ha nem tesz semmit.

2021. okt. 30. 08:21
 22/23 anonim ***** válasza:
41%
Miért jöhet ki rosszul?
2021. okt. 30. 09:23
 23/23 anonim ***** válasza:
72%

Mert ha kiderül, hogy tudott róla, a barátja és egyben kollégája jogosan pikkelni fog rá, keresztbe tehet neki, meg szimplán nem lesznek jóban, pedig szerencsétlen nem tehet arról, ami történt. Lehet nem szent a pasi, de a megcsalás mindig a megcsaló hibája egyedül, lehetett volna szakítani is!

Egyébként meg szimplán azért, mert jóérzésű embernek lelkiismeretfurdalása van, ha egy szerette(vagy bárki) elől eltitkol dolgokat, amikről tudja, hogy rosszul esnének neki, átverik ilyesmi.

Nem kell beköpni, a tesónak kell megmondani, hogy szerencsétlenül alakult, már tud a pasiról a kérdező, tényleg az van e, vagy mi, amit sejt, és hogy nem akar neki falazni, mert a barátja/kollégája a tesó pasija, oldja meg a csaj, hogy ne kelljen érte hazudnia a testvérének! Jó testvér ezt teszi.

2021. okt. 30. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!