Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húgom, ordas nagy k.rva. Hogyan buktassam le és mit csináljak vele?
Van köze hozzá, a testvére az egyik, a barátja(és kollégája) a másik.
Szépen meg kell mondani annak, aki fontosabb neked(tesó), hogy tudsz a dologról és nem fogsz falazni, de adsz neki lehetőséget, hogy elmondja, mert neked ez így nagyon kellemetlen, hogy a szemébe kell vigyorognod egy barátodnak/kollégádnak, mintha mi sem történt volna és nap mint nap vele kell lenned.
Egyébként lehet, hogy a pasi tudja is, valami szexuális játék cuckold vagy mi a neve, ha bírja a pasi, ha a csaja mással is kavar mellette.
Miért nem beszéled meg ezt a tesóddal és adsz neki tanácsot, hogy lehet rossz úton halad?
Annyira primitív vagy.
1-es ha ez igaz lenne te minek szólsz bele?
Azert sem igaz mert az emberek felelősséget vállalnak egymasert....keress rá mit jelent.
Mennyire vállalsz felelősséget, ha azt sem tudod mi történt. Úgy értem, hogy valakivel látta a helyen és ebből levonja a következtetést. Max annyit lehet csinálni, hogy rákérdezel, de ha hárít, akkor ez itt véget is ér. Nyilván tudja a nő, hogy egy barát mellett egy másik barátot tartani nem szép dolog. Erről mit lehet még mondani?
Amiről te beszélsz, az max egy vallásos trollkodás, amikor a pap osztja az észt a templomban, utána meg gyalázza a migránst, dugja a ministránst, sír trianon miatt, hajkurássza a takarítónőt, piál, mint a kefekötő meg ilyenek. Ezek után mikor rákérdezel a másik papnál, az annyit mond, hogy ő is ember.
A másik iránti felelősségvállalást inkább úgy értékelném, hogy elég a saját tetteim felelőssége. Ha a másiknak támogatás kell, akkor jelezze vagy ajánljam fel, de nehogy már én legyek rosszul attól, hogy ki mit csinál.
Milyen vallásos trollkodás 19es? Ugyan nem én írtam, de én is így gondolom, pedig nálam kevés ateistább ember van!
Igenis segíteni kell a másiknak mindig aszerint, hogy mi a helyes, szépen mérlegelve neked mennyire kellemetlen, neki mennyire az, ki mit fog elszenvedni.. Előbb a tesóval kell beszélni, mérlegelni azt, amit elmond, elmondani te mit gondolsz, utána a kollégádnak/barátodnak.
Te hogy reagálnál, ha veled történne, és kiderülne, hogy megcsalás és a kollégád/barátod végig falazott a tesójának átejteni téged?
Itt szerintem egyértelmű az erkölcsi rész, rá kell venni a tesót, hogy valljon a kollégának, vagy ha valami más van, mondja azt. De rákérdezni mindenképp kell, max hazudik neked is, akkor pedig te már "fel vagy mentve" a titok alól mert megpróbáltál tenni érte, és utána elhitted, hogy nem is csalja meg, hanem csak szexuális játékban vannak hárman, vagy ilyesmi.
Nem vallásos dolog, aki próbál normális maradni a világban hogy tudjon aludni, az így csinálja. A közöny pusztítja az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!