Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kamerás szex (ha az illetővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamerás szex (ha az illetővel nincs valós szex) megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

2021. okt. 26. 15:22
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
49%

Az en exemet meg plane komoly kapcsolatra ill kapcsolatra kizarolag a nehezen kaphato nők izgatják amugyis.

Elég helyes pasi így nagyon sokan egybol eldobják neki a bugyijukat. Nagyon nehezen talál komoly nőket eleve. Akiket nem tud 2 perc alatt ágyba vinni. Ő kimondottan rühellte már a konnyu nőket. Mert komolyat akart.

2021. okt. 26. 16:08
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
Velem is csak ugy jott ossze meg lett egyáltalán szerelmes hogy en folyton dobtam a p.csába. feladtam neki a leckét rendesen mindig. Nagyon emberére talált bennem.
2021. okt. 26. 16:11
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
#22 Ez nem túlzottan kölcsönös szereteten, bizalmon, tiszteleten alapuló kapcsolat, már bocs. Kb. mint valami komolytalan tinik, akik százszor szakítanak hetente.
2021. okt. 26. 16:18
 24/35 anonim ***** válasza:

Eleinte nem ismertuk egymást eleve.

Ő élte a szingli nőket d.gó pasik életét, én meg a szingli pasikat szortírozó nők életét.

Szepen lassan ismertuk meg egast hogy ki kivel áll egyaltalán szemben.

Eleinte azt hitte rolam en is egy leszek a 100 bop neki, bennem meg volt rendesen tartás

2021. okt. 26. 16:28
 25/35 A kérdező kommentje:
#20 teljesen igaz. Soha többet nem leszek ilyen hülye.
2021. okt. 26. 16:32
 26/35 A kérdező kommentje:
De most komolyan, a srác barátnője még nálam is nagyobb hülye szerintem, mert kettőnk közül ő jött rá előbb, és ragaszodott a pasashoz. Onnan hogy én rájöttem nem volt netes kex.
2021. okt. 26. 16:35
 27/35 anonim ***** válasza:
44%

Mindenkinek vannak ballépései nyugi.

Nekem is.

Neha jol is jön mondjuk.

En pl az egyik oldallal megszívtam mert azt ígérték hogy itthon senki nem latja.

Belementem 1 alkalommal.

Aztan jarhattam a rendorsegre hogy szedjék le mert en latom itthon. Igaz hogy levédett lekodolt minden sz.r azaz alig hozzaferheto de en latom!

Na mindegy

A mákom csak annyi hogy senki de senki nem talált még meg fennt engem ugy hogy tudná hogy en vagyok.

Erre a mostani baratom az EGYETLEN EMBER egész Mo-n aki egy totális véletlen folytan, plusz nyomozott is rolam, ráakadt. Ha nincs a ketto egyutt soha nem tudja meg ő sem.

Hirtelen en lettem neki az istenno feltekeny lett leesett az álla mikor megtudta kivel van egyutt :D

Szoval jol is elsulhet néha egy egy ballépés.

Egyetlen exem de senki soha nem tudta es nem tudja rolam ezt. Kizárolag a mostani barátom caak.

Aki ugyanaz a nőcsabasz típ.volt

Ha szakitunk sem élne vele vissza. Olyan szinten tudok benne bízni amugy.

2021. okt. 26. 16:39
 28/35 anonim ***** válasza:

26.

Valszeg ő is azert valasztotta a bnot mert ilyenek (chatszex csajok stb)ugy kapcsolatra nem szoktak kelleni.

2021. okt. 26. 16:41
 29/35 anonim ***** válasza:

Plusz a legtobb nőben nincs tartás

Ezert békult ki a bnő.

2021. okt. 26. 16:43
 30/35 A kérdező kommentje:
Azért dobta ideiglenesen a csajt többször is, amíg velem beszélt. De messze van, győzött a távolság. Egyébként játéknak indult, miután megvolt a szex kezdett áradozni, sokat beszélgettünk, nagyon ritkán szexeltünk, érzelmek alakultak ki. De mivel nagyon messze van, beszélnem is hülyeség volt vele.
2021. okt. 26. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!