Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamerás szex (ha az illetővel nincs valós szex) megcsalásnak számít?
Az en exemet meg plane komoly kapcsolatra ill kapcsolatra kizarolag a nehezen kaphato nők izgatják amugyis.
Elég helyes pasi így nagyon sokan egybol eldobják neki a bugyijukat. Nagyon nehezen talál komoly nőket eleve. Akiket nem tud 2 perc alatt ágyba vinni. Ő kimondottan rühellte már a konnyu nőket. Mert komolyat akart.
Eleinte nem ismertuk egymást eleve.
Ő élte a szingli nőket d.gó pasik életét, én meg a szingli pasikat szortírozó nők életét.
Szepen lassan ismertuk meg egast hogy ki kivel áll egyaltalán szemben.
Eleinte azt hitte rolam en is egy leszek a 100 bop neki, bennem meg volt rendesen tartás
Mindenkinek vannak ballépései nyugi.
Nekem is.
Neha jol is jön mondjuk.
En pl az egyik oldallal megszívtam mert azt ígérték hogy itthon senki nem latja.
Belementem 1 alkalommal.
Aztan jarhattam a rendorsegre hogy szedjék le mert en latom itthon. Igaz hogy levédett lekodolt minden sz.r azaz alig hozzaferheto de en latom!
Na mindegy
A mákom csak annyi hogy senki de senki nem talált még meg fennt engem ugy hogy tudná hogy en vagyok.
Erre a mostani baratom az EGYETLEN EMBER egész Mo-n aki egy totális véletlen folytan, plusz nyomozott is rolam, ráakadt. Ha nincs a ketto egyutt soha nem tudja meg ő sem.
Hirtelen en lettem neki az istenno feltekeny lett leesett az álla mikor megtudta kivel van egyutt :D
Szoval jol is elsulhet néha egy egy ballépés.
Egyetlen exem de senki soha nem tudta es nem tudja rolam ezt. Kizárolag a mostani barátom caak.
Aki ugyanaz a nőcsabasz típ.volt
Ha szakitunk sem élne vele vissza. Olyan szinten tudok benne bízni amugy.
26.
Valszeg ő is azert valasztotta a bnot mert ilyenek (chatszex csajok stb)ugy kapcsolatra nem szoktak kelleni.
Plusz a legtobb nőben nincs tartás
Ezert békult ki a bnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!