Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Akik megcsalták a párjukat miért tették?
Pasiként válaszolok.
Engem azért(is ?) csaltak meg, mert amikor kijött a kedvenc játékom, akkor azzal játszottam, és a csaj felé sem néztem. 2 hétig talán nem is kerestem.
Kedves Vivien, ha ezt esetleg olvasod, akkor menj a francba, amiért képes voltál azzal a majommam szégyenbe hozni engem.
1,5 éve jártunk, kijött a kedvenc játékom, azt nyomtam.
Amúgy csak annyi volt, hogy nem kerestem, simán el tudott volna érni, ha akar. Abban az időszakban talán egyszer írtam, hogy találkozzunk, de akkor nem akart. Na utána nem kerestem.
Vége lett a játéknak, utána már én kerestem, erre mondta, hogy találkozzunk. Aztán elmondta mit tett. Ráadásul aljas módon szakított is velem, noha nekem kellett volna kidobni őt.
+ infó:
Akivel megcsalt, az vette rá, hogy dobjon ki engem.
Elmehetsz te is a francba. Attól, hogy valaki eltűnik, az nem jelenti azt hogy, automatikusan meg lehet csalni, ráadásul olyan szemét alakkal. Simán eltűnhet az ember más miatt is két hétre, pl. egy családi katasztrófa miatt, amitől sokkot kap, vagy ilyesmi.
A szakítast valamennyire - azbő fejével meg tudtam volna érteni - de a megcsalásra nincs bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!