Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van szüksége egy férfinak két hetes kalandokra ha a nője eleve szexmánias?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt és én egy szex függő nő vagyok. Igazából arra nem foghatja a meg csalásokat hogy keveset szexelünk. Most tudtam meg róla 5 év után hogy több kalandja is volt már. De akkor mi a fenének maradt mellettem eddig. Ez valami betegség nála? Mert mindig annyira szeretett, nem éreztem hogy gond lenne köztünk. Aztán most kiderul hogy kellettek neki nők időnként de eggyel se maradt együtt. Ha más kellett neki miért nem azzal folytatta. És ezt most hiába kérdezem tőle abszolúlt nem ad választ.2021. okt. 23. 19:11
2/12 anonim válasza:
Lehet érzelmekre is szüksége lenne, nem csak szexre.
3/12 A kérdező kommentje:
És amikor érzi hogy kell a változatosság nem jut eszébe hogy a másiknak a szíve szakad meg mert más nőt érint? Az ilyen miért marad benne akkor egy kapcsolatba és miért nem éli világát minden hónapban mással?
2021. okt. 23. 19:20
4/12 A kérdező kommentje:
Érzelmeket túlságosan is kapott. Túl volt rajongva. Vagy ha nem ezt érezte mi a fenének vett el ennyi évet tőlem.
2021. okt. 23. 19:22
5/12 anonim válasza:
Ez nem jut eszükbe sajnos.
Az ilyen csak magát látja, hogy neki mi a jó. Az hogy a másik szívét darabokra töri, az majd csak akkor lesz baj, mikor rá sem tudsz nézni.
6/12 anonim válasza:
egyszerűen néha van hogy kell a más.
Ettől még lehet hogy szeret, sőt. ha melletted kitart akkor biztos.
majd lehiggad.
7/12 anonim válasza:
Túl rajongtad, és elvártad, hogy állandóan a farkán pöröghess...
Lehet, hogy csak azt kereste, akivel beszélgetni is tud!
8/12 A kérdező kommentje:
Ő azt képzelte el hogy én ne szóljak neki semmiért, csinalhassa néha az ilyen jellegű dolgait és akkor jól megvagyunk. Csak ha fordított esetben egy férfi rám néz vagy szóba állok mással mindennek el hord.. Nekem nem lehet.
2021. okt. 23. 19:32
9/12 anonim válasza:
#8 én voltam hasonló szituban..
egy apró különbséggel.
Én úgy voltam vele hogy amit nekem szabad, azt a csajnak is.
10/12 anonim válasza:
Minek vagy együtt vele? Ez ismerős, én nézzék el mindent vagyis inkább ne vegyek észre semmit, de nekem tilos. Nem lesz ennek jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!