Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csendesebb, férjes lányt mi visz rá, hogy egy kanci*gánnyal feküdjön le? Úgy, hogy alig ismeri?
Munkahelyről ismerik egymást, azt hittem csak látásból, mert azt mondta, hogy csak köszönni szoktak egymásnak.
Ilyen kis visszahuzodó a csaj, alig beszél, nem barátkozós. De állítólag lefeküdt ezzel a férfival. Lehet csak egyszeri alkalom?
4: Meet hajinnen hazamegyünk, ott nagyonnagy botrány leeesz! 😆😆😆😆
Kérdező: Igazából nem voltál ott (ahogyan egyikünk sem). Nem látta senki, hogy mi történt, meg mi sem. Melóhelyi pletyikre nem adunk. Ezt a melóhelyemen megtanultam. A mieink is ki tudják úgy színezni a sztorikat, hogy még az is meglepődik, akiről szól. Ajánlom szíves figyelmedbe Andersen idevágó meséjét: [link] Bizonyisten...! Vagy mégsem?
Dolgozo kancigany? Ez valami sci-fi?
37F incel
Állítólag??? Te nem állítólag hanem konkrétan hülye vagy!
Én is vittem be kolléganőt, jól megvoltunk, de sosem volt köztünk semmi mert szegény érzéketlen volt az ilyesmire, mindegy. De már mindenféle keringett bent, hogy szopott le stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!