Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy csendesebb, férjes lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csendesebb, férjes lányt mi visz rá, hogy egy kanci*gánnyal feküdjön le? Úgy, hogy alig ismeri?

Figyelt kérdés

Munkahelyről ismerik egymást, azt hittem csak látásból, mert azt mondta, hogy csak köszönni szoktak egymásnak.

Ilyen kis visszahuzodó a csaj, alig beszél, nem barátkozós. De állítólag lefeküdt ezzel a férfival. Lehet csak egyszeri alkalom?

2021. okt. 20. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Állítólag... Szerintem hagyd meg mások valós és/vagy feltételezett magánéletét nekik, és ne adj a pletykákra. Ő tudhatja mit miért tesz.
2021. okt. 20. 21:36
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Az a kancigány lehet normálisabb mint a férje .. ki tudja mi van otthon.
2021. okt. 20. 21:37
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Melyik összeszerelő soron mondtàk màn'?😆
2021. okt. 20. 21:39
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
3. testvérem votá és megmerteed ezt csinálni velem ??
2021. okt. 20. 21:41
 5/13 FoxtrotLidérc ***** válasza:
87%

4: Meet hajinnen hazamegyünk, ott nagyonnagy botrány leeesz! 😆😆😆😆

Kérdező: Igazából nem voltál ott (ahogyan egyikünk sem). Nem látta senki, hogy mi történt, meg mi sem. Melóhelyi pletyikre nem adunk. Ezt a melóhelyemen megtanultam. A mieink is ki tudják úgy színezni a sztorikat, hogy még az is meglepődik, akiről szól. Ajánlom szíves figyelmedbe Andersen idevágó meséjét: [link] Bizonyisten...! Vagy mégsem?

2021. okt. 20. 21:55
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Állítólag. Ez a legviccesebb magyar szó. Ki állítja? Nem érdekes, hogy a Loch ness-i szörnyet is csak a helyi vendéglátósok látták eddig? :)
2021. okt. 20. 21:59
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Huh. Ez enyhén hazaárulás a szememben
2021. okt. 21. 00:13
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Dolgozo kancigany? Ez valami sci-fi?

37F incel

2021. okt. 21. 00:45
 9/13 anonim ***** válasza:
25%
Férjes lány? Elég érdekes kifejezés. Az meg, hogy szerenynek mutatja magát... Van egy közmondás, álló vízben lakik a béka.
2021. okt. 21. 07:05
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

Állítólag??? Te nem állítólag hanem konkrétan hülye vagy!

Én is vittem be kolléganőt, jól megvoltunk, de sosem volt köztünk semmi mert szegény érzéketlen volt az ilyesmire, mindegy. De már mindenféle keringett bent, hogy szopott le stb...

2021. okt. 21. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!