Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalja a baràtnőjèt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalja a baràtnőjèt ha szereti ?

Figyelt kérdés

Szóval adott egy srác ismerősöm akinek van barátnője szerelmes belé állítólag szereti imádja, minden jó köztük a szex is. Viszont mással is összejár szex terén. Kérdeztem tőle hogy miert csinálja ha minden jó köztük a barátnőjével erre a válasza annyi volt hogy nem tudja ezt megválaszolni…

Kérdésem az lenne főként pasikhoz hogy miért mennek félre szex miatt a pasik ha otthon a párjukkal minden jó nagy a szerelem stb?!

2021. okt. 20. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Mert kell az újdonság. Néha nem árt egy kis frissítés. A legjobb puncit is meg lehet unni az X. ezredik menet után.
2021. okt. 20. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

Mert nincs elköteleződve.még nem élte ki magát.mégis 80 evig kéne csak vele szexelnie, vagy hogy?

Majd ha mindent megd.gott már akkor már értékelni fogja ha van egy párja.

Amugy az en barátom extra féltékeny.

Csak ezért nem csalom mert őt bántaná.

De amugy ha lefekudnék az exemmel nekem az caak annyit jelentene mintha semmit nem is csináltam volna. Nem is ertem a szex az miert ilyen nagy dolog.

Nyitott kaocsokatra ia vevo lennék de sajnos a pasik ha felrejárnak el is hidegulnek aztán elhagynak. Vagy fertőzéseket hoznak haza. Nekem csak ez miatt kell monogám pasi barátnak.

Hiaba mondják hogy a szex nem jelent a pasiknak semmit, de akkor miert hidegulnek el a bnojuktol egy 3.miatt??

2021. okt. 20. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Kell a friss muff. Szex egy idegennel.
2021. okt. 20. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Mert nem szereti, csak hazudik. Kérdés, hogy csak másoknak, vagy önmagának is hazudik?
2021. okt. 20. 09:58
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
A férfi önbizalmának is jót tesz ha többen is vágynak rá.
2021. okt. 20. 10:03
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Ez téged miért érdekel? Üres az életed? Vagy savanyú a szőlő?

Számtalan oka lehet. Pl. hogy fiatal és még élni akar. Nem tudhatod az egyéni preferenciáit ha nem mondja el. Én is kihagytam volna számtalan jó csajt ha szüzen a gyk előtt kérdezgetek marhaságokat...

2021. okt. 20. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
5# igen a kisebbsegi komplexusosakra, vagy kapuzarasi panikolokra is jellemzo.
2021. okt. 20. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!