Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak honnan tudják, hogy melyik foglalt nőnél lenne esélyük legalább egy menetre?
11-es, szerintem nem. Ez inkább úgy működik igenis, hogy a pasi érzi, ha a nő vevő rá. Magyarul igaz az, hogy a legtöbb esetben a nő kezdeményez, csak ezt a nők még maguknak se vallják be. Elfelejtik, hogy mielőtt XY rájuk hajtott volna, volt ott szempillarebegtetés, ez-az-amaz bőven. Én még nem nagyon találkoztam olyan férfivel, aki rá mert volna hajtani úgy egy foglalt nőre, hogy az ne bátorította volna valamilyen módon. Többnyire így van ez a független nőkkel is. Nem mondom, hogy nem tepernek olyan nő után a férfiak, akinél semmi esélyük, de általában ezt is a nő generálja hiúságból és a pasik észre se veszik, hogy csak egónövelésre lettek megfogva.
Én is észreveszem magamon, hogy képes vagyok a férfiak figyelmét felkelteni, ha akarom. Mondjuk én sose voltam feltűnően szép, ez tény.
Az, hogy kedves, az semmit nem jelent. Főleg munkahelyen.Lehet, hogy szimpi vagy, odajön hozzád beszélgetni, stb., de amikor próbálsz kezdeményezni, randira hívni, akkor hárít. Sok nő nem veszi észre, ha túlzottan kedves, főleg ha tudja, hogy te is foglalt vagy. Olyankor nem érzik, hogy veszélyes zónába léptek.
Ha biztosra akarsz menni, olyan nőnél kell kezdeményezni, akiről tudod, hogy döglött kapcsolatban sínylődik, vagy akár válófélben van. De szerintem kényelmesebb egy szingli csajjal kezdeni.
Utolsóval egyetértek, ugyanez volt nálam a munkahelyemen.
Majdnem mindenki fickó,ráadásul a többség nem valami nagy iq harcos.
Egy-kettő mivel kedvesen viselkedtem velük,ahogy másokkal is,
azt hitte akarhatok tőlük valamit.Először szépen,aztán már
durvábban állítottam le őket.De még így is van egy,aki nem tud leállni..:-(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!