Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha bármit megtehetnétek vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bármit megtehetnétek vele, mi lenne az?

Figyelt kérdés
Ha revansot vehetnétek, jogi következmények nélkül, mit tennétek azzal az emberrel, aki elárult, megcsalt, átvert?
2021. okt. 13. 21:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb bosszú a jó élet.
2021. okt. 13. 21:57
 22/28 anonim ***** válasza:
45%

Okés, tegyük fel a rossztündér lehetőséget ad neked hogy egy kalapáccsal agyonverd. Odamennél piff-puff adnál a szemétládának, a rohadék, agyonverem a k.rváját is. Kéjes öröm fut át rajtad, amikor könyörög az életéért "óóóó milyen fantasztikus nő vagy, micsoda szeretnivaló teremtés aki ép' kalapáccsal trancsírozza az agyamat". Agyonvered, hazamész, lefürdesz, lefekszel alduni.

Másnap mikor felkelsz miben is változott a világ körülötted? A trancsírozott fejjel zombi lesz és ott térdepel a küszöbödön? Féláron adják neked a kenyeret a boltban? Netán lemész az utcára és sorban ott állnak a jóképű pasik térdepelve virággal a kezükben ah legyél már a feleségem?

Ugyanolyan gyerekes vagy mint az óvodások akiket nem vesznek be a homokozóba játszani ezért ezért szétrugdossa a homokvárat. Ha van, vagy lesz gyereked akkor erre akarod majd tanítani?

2021. okt. 14. 01:21
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Szerintem a szemet meg orulne is, hogy ennyi ido utan is rajta csamcsogok es probalok ala tenni, elvenze. Nekem meg vannak jelenleg ennel nagyobb bajaim is.
2021. okt. 14. 01:35
 24/28 anonim ***** válasza:

Kialakitanek szeretoi kapcsolatokat.

Ez nem torvenyellenes.

2021. okt. 14. 04:08
 25/28 anonim ***** válasza:
Mi köze a jogi következményekhez?
2021. okt. 14. 06:23
 26/28 anonim ***** válasza:

Visszacsalnám, rajta is voltam, csak nem találtam megfelelő partnert hozzá,

sajnos... /Nem kérek priviket./

2021. okt. 14. 09:10
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Kötelezném rá, hogy elvegye feleségül azt a nőt, akivel megcsalt, és akiért eldobott mindent. De úgy, hogy nem válhatnak el, sőt azt is ellenőrizném, hogy együtt lakjanak. Jelenleg ennél jobban semmivel se lehetne büntetni az exem. A legenyhébb szó arra, ami köztük van most, az a gyűlölet.
2021. okt. 14. 09:16
 28/28 anonim ***** válasza:
54%
Megverte őt az élet, minek bántsam? A csajának sem jött be a terve, én értem el mindent (sőt sokkal többet) amit ő akart és ez nekem elég. Jobb hogy így alakult. Nem vagyok már dühös sem rájuk.
2021. okt. 14. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!