Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos nők bármit megtehetnek, nekik mindig jár a boldogság?
Az exemről van szó.
Történt, hogy fél éve szakítottunk. Ő már korábban túl volt egy váláson (25 évesen, 5 hónap házasság) és ezt követően találkozott velem. Igények az egekben, nem tudtam eleget tenni az anyagi és egyéb elvárásainak, ezért dobott. Mindent megpróbáltam, könyörögtem, de dobott és 2 hét múlva már másik pasassal volt együtt. Gondosan kitervelt mindent, engem pedig megfenyegetett, hogy ne merészeljek többé írni, különben feljelent.
A minap nézegettem a Facebookját és hányás ez a nő. Most már az új pasi mellett tetszeleg, behízelegte magát abba a családba is (pénzük bőven van) és játssza a nagy szerelmest.
Miért van az hogy ilyen hitvány dögök mindig boldogok?
És te miért futsz ilyen nők után, amikor vannak normálisak is?
És még csicska módon is viselkedtél. Könyörögtél neki, próbáltad kielégíteni a vágyait. Ráadásul a facen is lesekszel utána. Gyenge a jellemed.
Gondolom, elég jól néz ki, hogy mindent elnézz neki, és még te sírj utána.
Ez, hogy ő mindig boldog, pont azért lehet, mert te, meg a hozzád hasonlók bármire képesek, hogy egy jó nőbe üríthessenek.
Én is valószínűnek tartom, hogy annyi a titka, hogy elég jól néz ki és/vagy elég megnyerő, lenyűgöző személyiség. Az ilyeneknek a férfiak bármit elnéznek vagy ha a többedik durva húzásuk után esetleg szakítanak is velük, akkor időtlen időkig nem tudnak túllépni rajtuk.
Ezzel szemben vagyunk mi, unalmas, szürke kisegerek, akik külsőre sincsenek a topon. Ha össze is jönnek velünk, bármikor a legapróbb semmiségért azonnal ki vagyunk dobva, és 2 hét múlva már a nevünk sem nagyon dereng.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!