Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bármit megtehetnétek vele, mi lenne az?
9
provokálni csak te provokálsz, én ugyanis egy szóval sem kértem azt, amit állítasz.
ha felképelem bélát, annak is van jogi következménye, és annak is, ha a kerítését bekenem trágyával.
nem muszáj a kérdésem alatt tartózkodnod és hozzászólnod, mert érdemi dolgokat úgysem mondasz.
9 újra
Egyébként nekem ami a párkapcsolatokat illeti, nincsenek ilyen élményeim. Nem csaltak meg, nem vertek, nem csaptak be. Sose hagytak el, mindig én dobbantottam.
Cserébe a baráti kapcsolataimban nem vagyok mindig szerencsés. A régi barátaimmal igen, kiemelkedően szerencsésnek mondhatom magam, ellenben voltak olyanok akiket már felnőtt koromban engedtem magamhoz közel, velük kevésbé. Vágtak már át, húztak le pénzzel, ilyesmik. Ezektől megszabadultam de nincsenek feléjük bosszúszomjas gondolataim. Elég baj nekik az életük. Mind nyomorult, azt kapja az élettől amit megérdemelt.
12
akkor nem te vagy a kérdésem megszólítottja, épp ezért ne is pazarolj rá több időt.
Én ismerem és alkalmazom is a bosszúfantáziákat, de itt most két okból nem teszem:
-ha leírom, az teljesen más, mint átérezni, kimondani
-valamiért nincs ilyen igényem azzal szemben, aki egy alakuló kapcsolatban átvert. Szerintem elég büntetés számára önmagát elviselni. 😉
#14 nem látom a kérdésedben hogy csak párkapcsolat témában várod a hozzászólásokat. (Csak sejthető, hogy megcsalt nők válaszain akarsz élvezkedni.)
De miért nem jó a válaszom, hogy nekem más kapcsolataimban voltak csalódásaim, de nem vergődöm miattuk meg ábrándozom bosszúról, hanem nagy ívben letojom őket?
16
mondom off.
kérdés az, miért erőlködsz itt a hozzászólásaiddal?
17
😂🙊🙈
Te komolyan retardált vagy 😂
Én most olvastam a kérdésedet és a többi válaszolóhoz hasonlóan egy pillanat alatt levágtam, hogy súlyos gondok vannak nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!