Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor csaltak meg eddig?
Elso komoly kapcsolatomban (4 év)a barátom csókolózott egy masik lannyal. (Visszamondták nekem a "tanuk")Felkerestem a csajt es elmesélte hogy miket mondott neki a baratom (fűzte azzal h autoversenyzo, meg letagadott engem stb)
Aztan az ezmiatti mosolyszunetben meg felhivott magához vmi másik csajt es neki főzött..(átmentem hozzá és lattam)
Szoval ez volt életem elso ilyen megcsalásai (en kőkemenyen annak éltem meg es veszem mai napig is)
Mikor osszejottunk en voltam 17, ő 24. Szakitasnal en 21, ő 28.
Másik komoly kapcsolatomban fekszedett a barátom egy diszkoban egy retkes lábsgagu vidéki caajt, vmiért el volt tőle ragadtatva. Egyik ejszaka nem jött haza (amikor hazaszokott jönni)a haverjaival tesojaval barataival beszelgettem es hát szakitás. Es utolag mesélték, hogy a lábszagúval le is fekudt. (Igy hívták egymás közt is)
Vele kesobb 3 hó teljes szunet utan ugyan volt még egy köröm probaltuk ujra, felesleges volt.
Harmadik baratom vele voltam már mondjuk baratsag extrakkal meg nyitottban meg monogámban is az evek alatt, amikor monogámban voltunk es osszekoltoztunk, akkor volt valami masik no is a képben, de amugy is szetmentunk balhék miatt, jol meg is verték mert engem bevédtek viszont, na es aztan megint szexeltunk es a masik csaj ugy vette hogy őt csalja velem. Mikozben ez forditva volt tudtommal de mindegy. Azzal a sraccal ma is ilyen laza életem van. Csak az fájt amikor monogamban ment félre.
A tobbi pasim nem csalt meg soha.
Es egy harmadik soha mégcsak téma sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!