Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők mit tennétek, ha a párotok megcsalna és jogosan lennétek felháborodva?
Érdekes, hogy "a szex csak szex" ilyenkor, de amikor arról van szó, hogy valaki szerelmes, de nem kívánja a szexet, akkor valahogy nem tudja senki külön választani a kettőt. Ráadásul máskor elismerjük, hogy a párkapcsolatnak valaki szerint az alapja, valaki szerint nagyon fontos része a szex, de ha minden jöttmenttel lehet szexelni, akkor a kapcsolatnak fontos része?
Mert ezen logika alapján a kapcsolathoz nem is kell szerelem, hisz akit szeretek, azt nem csalom meg. Ha pedig megcsalom, akkor a párkapcsolat csak egy lakótárs/társszülő kapcsolat extrákkal.
#12 Ha ez nekem szólt, én külön tudom választani. Simán el tudom képzelni, hogy valaki szeret valakit, de nem akar vele szexelni valamiért. Nyilván nem ideális, pláne, hogy nekem nagyon fontos a szex, de attól még van ilyen.
Attól még ugyanúgy (szerintem) az alapja a szex egy kapcsolatnak, hogy másokkal is lehet csinálni. Pl a kommunikáció is az alapján aztán azt is elég sokszor csinálom másokkal is. Szóval nem értem hol az ellentmondás a két állítás között. Sok olyan dolog nagyon fontos egy kapcsolatban, amit másokkal is csinálunk.
Én nem feltétlen értek egyet azzal, hogy akit szeretek, azt nem csalom meg. Az én elveim szerint ez úgy szól, hogy akit szeretek, azt nem verem át. Soha nem bíznék benne többé, ha eltitkolná a megcsalást. De ha elmondja, akkor túl tudnék lépni rajta.
Pont most olvasom a Lét elviselhetetlen könnyűségét, tök jó könyv ilyen szerelmes-megcsalós témában, ajánlom mindenkinek borongós őszi estékre.
Nem értem amúgy ilyen kérdésnél mit lehet lepontozni, a kérdésre válaszoltam, és nem azt mondom, hogy bárkinek is az én válaszomat kéne mérvadónak tekintenie a saját életére, nem akarok meggyőzni senkit, de a saját véleményemhez hadd legyen már jogom. Innen is látszik, hogy milyen korlátoltak az emberek, nem tetszik nekik valami, aztán már ösztönből nyomják a pirosat, mint süket a csengőt, mintha ez megvédené őket a megcsalástól.
11-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!