Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még túl a 30-on új életet kezdeni, családot alapítani?
Figyelt kérdés
15 év együtt töltött idő után megcsaltak. Nem egyszer, nem kétszer, nem egy valakivel. Nyáron belekezdtünk a babaprojektbe, még szerencse, hogy eddig nem jött össze... Teljesen összeomlottam, a legszebb éveim mehetnek a kukába.
Annyira szerettem volna már a babát. Most elfelejthetem, ráadásul valószínűleg végleg, mert mire oda jutnék, hogy újból lehetne, lassan kifutok az időből :(
Van akinek sikerült ilyenkor még egyszer talpraállni, és megtalálni a boldogságot, akár új párkapcsolatban, akár másvalamiben?
2021. okt. 5. 22:36
11/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok kedves, biztató választ. Hihetetlenül jól esett olvasni a sok pozitív történetet. Valószínűleg még tényleg nincs minden veszve.
2021. okt. 6. 15:57
12/20 anonim válasza:
Egyáltalán nincs veszve semmi! Már ha az újrakezdésre gondoltál. Hogy döntöttél?
13/20 anonim válasza:
Lehet.
A környezetemben amúgy sok ilyen kapcsolat volt... Minimum 5-6, de nem ritkán 10-15 év után mentek szét, de a következővel már gyorsan haladt a kapcsolat, és boldogabbnak is tűntek.
15/20 anonim válasza:
Remélem jól van. Én 34 éves férfi vagyok és most vágyom a megállapodásra. Tehát hajrá! ;)
16/20 A kérdező kommentje:
#14, #15 kedves tőletek, köszönöm! Mindenképpen sokkal jobban vagyok, mint amikor kiírtam ezt a kérdést.
2022. jan. 1. 18:14
17/20 anonim válasza:
Együtt vagytok még vagy végül szétmentetek?
18/20 A kérdező kommentje:
Ez kérdés? Már akkor sem voltunk együtt, amikor ezt a kérdést feltettem.
2022. jan. 6. 23:06
19/20 anonim válasza:
Jól döntöttél! Kitartás, meg fogod találni az igazit, akivel lesz családod! :)
20/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2022. jan. 6. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!