Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet még túl a 30-on új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még túl a 30-on új életet kezdeni, családot alapítani?

Figyelt kérdés

15 év együtt töltött idő után megcsaltak. Nem egyszer, nem kétszer, nem egy valakivel. Nyáron belekezdtünk a babaprojektbe, még szerencse, hogy eddig nem jött össze... Teljesen összeomlottam, a legszebb éveim mehetnek a kukába.

Annyira szerettem volna már a babát. Most elfelejthetem, ráadásul valószínűleg végleg, mert mire oda jutnék, hogy újból lehetne, lassan kifutok az időből :(

Van akinek sikerült ilyenkor még egyszer talpraállni, és megtalálni a boldogságot, akár új párkapcsolatban, akár másvalamiben?

2021. okt. 5. 22:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
Itt azt fogják tanácsolni maradj vele, mert bármikor megváltozhat. Mint láthatod másnál is a baba miatt történt a változás
2021. okt. 5. 22:42
 2/20 anonim ***** válasza:
87%

Hasonló helyzetben vagyok.

Ha gondolod irj privátot. Igaz nálunk nem 15 év “ csak” 8 de ugyanúgy 30 múltam …. Kifutok mindenből mire ezt lezárom ( válás , ház eladás, tulajdonok rendezése )

Mire lehetne új kapcsoalt és olyan szinten, hogy komolyabb … időben már igen csak kifutok.

Ennek ellenére nem nézek vissza! Te se tedd! Nem könnyű de aki ennyiszer megtette és megalázott az ezután hatra dőlne hogy azt csinál amit akar…. És mégjobban elszemtelenedne. Hidd el nem éri meg.

2021. okt. 5. 22:46
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

Nehogy vele maradj. És igen, lehet.

30on felül általában tudja már többnyire egy férfi hogy mit akar.

Plusz, számos olyan eset van ahol x pár együtt van x evig, de a férfi megse kéri meg a nő kezét. Nem lesz gyerek.

Majd szakítanak, 30on felül, es a pasas az új nőt néhány éven belül elveszi és gyerek is lesz.

Lehet veled is ez lesz, te leszel az a nő akit elvesz hamar valaki, és lesz gyerek meg ami kell.

Szóval csak fel a fejjel.

2021. okt. 5. 22:46
 4/20 anonim ***** válasza:
96%
Sőt, olyan is rengeteg van, hogy megesküdnek a 20-as éveik végén, 1 év múlva jön a baba, majd újabb 1-2 év a válás. Egyáltalán nem lehetetlen 30-on felül, szerinted akik válnak mindenki egyedül marad, nem alapítanak új családot? És itt már az események is felgyorsulnak, nem kell 5-10 évet várni semmire, ha minden működik kettőtök között. Pont azért, mert az emberek tanulnak a csalódásokból, a hibákból, tudják mit kell másképp és komolyabban állnak a dolgokhoz
2021. okt. 5. 22:57
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

30 éves múltam, nem rég váltam el 10 év házasság után.

Azóta van új kapcsolatom, szóval nem lehetetlen, pedig van gyerekem az előző kapcsolatból és ez ilyenkor nem szokott jó pont lenni.

Új életet kezdtem és boldog vagyok.

Te se add fel :)

N

2021. okt. 5. 23:08
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt az ideje új élet kezdeni neked is,semmiről sem csúsztál le,ne felejtsd el hogy te igen is képes vagy új életet kezdeni.
2021. okt. 6. 00:34
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert.
2021. okt. 6. 00:34
 8/20 anonim ***** válasza:
96%
A jelenlegi párommal 31 évesen jöttem össze, most 38 évesen érkezik a közös gyermek, szóval semmiről nem késtél le még.
2021. okt. 6. 06:18
 9/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

#1: Ezt nem tanácsolja senki szerintem, felesleges lenne, a gyerek nem változtat meg semmit egy olyan kapcsolatban, ami nem működik.

Nehéz tanácsot adni ilyen helyzetben, anno én is így voltam többször is 5 éves kapcsolat után, azt gondoltam kifutok az időből, az új kapcsolatra már nincs energiám, nem kötöm le magam újra, stb..., bár én még házas nem voltam, az még tovább bonyolította volna. Lehet 30-on felül is még gyereket vállalni, csak az a lényeg, hogy ne hajtsd a dolgot, ne ez legyen az ismerkedés tárgya és majd kialakul, nálam is így volt. Szakítások után, nekem mindig az adta meg az erőt, hogy bíztam abban, hogy biztosan lesz olyan, aki feltétel nélkül fog szeretni és bár várni kellett rá, tenni kellett érte, de sikerült.

2021. okt. 6. 06:37
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
40 évesen alakult új kapcsolatom, és mivel a párommal régen ismertük egymást ezért nem volt mire várni: szinte azonnal terhes lettem. Persze előtte felkerestünk egy szakembert /genetikust/ mindenre kiterjedő vizsgálatra.Enélkül nem mertünk volna belevágni hiszen mindketten idősebbek voltunk már és a rizikó fennállt.
2021. okt. 6. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!