Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pasik! Ezek után hogy fogtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ezek után hogy fogtok tekinteni a szomszédra, vagy a kondis hapsira?

Figyelt kérdés
[link]
2021. okt. 5. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Rég elbaszott dolognak tartom, hogy egyesek azt hiszik, hűséges volt valaha az, akinek attól függ a hűsége, hogy épp milyen közeg veszi körül.

Minden nőt rengeteg férfi nyal és környékez meg minden korban és kapcsolati státuszban. A foglaltakat egy kicsit talán kevesebb, de ugyanúgy vannak bőven. Kár azt gondolni, hogy ha valaki figyel a cikkben felsorolt embertípusokra, akkor megússza, hogy megcsalják.

Két dolgon múlik alapvetően a hűség:

A potenciálisan hűtlen fél természetén és értékrendjén

És a kapcsolat minőségén, körülményein (vagyis azon, hogy mennyivel éri meg jobban titokban kikacsintgatni belőle, mint feldobni vagy elkötelezetten és hűségesen benne maradni).

2021. okt. 5. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Kezdhetek aggódni ha még a szomszéd lányok se állnak velem szóba :D

De amúgy viccet félretéve szerintem manapság már a szomszédok is elég elszigeteltek és zárkózottak egymás előtt, nem tűnik reálisnak ez amit írnak.

2021. okt. 5. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Sehogy mivel én vagyok a szomszéd.
2021. okt. 5. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Én meg kondis vagyok úgyhogy dugjátok el az asszonyt ha jövök.
2021. okt. 5. 22:46
 5/8 A kérdező kommentje:

#3-4

Nahát, ti is erre jártatok.

😂👍

-----

Mindenkinek köszönöm a válaszokat.

2021. okt. 5. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:
97%

Felsorolta a cikk, hol a legkönnyebb ismerkedni egyèbkènt is.

Its a magic 🪄

2021. okt. 5. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:
97%
Kondiba nem járok a szomszédom meg öreg házaspár. Fuhh de jó, hogy akkor nem fogok senkit se megcsalni
2021. okt. 6. 00:18
 8/8 anonim ***** válasza:
42%

A szomszédom egy lepusztult alkoholista gyári melós.

Konditerembe nem jár az asszony.

Annyi szintkülönbség pedig van köztünk, hogy ne akarjon félrelépni.

2021. okt. 6. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!