Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet, mit tegyek?
Én nem azok közé tartozom, akik rendszeresen csalják a barátnőjüket, nálam ez egyszeri eset volt, tényleg egyetlen egyszer történt ilyen, csókkal kezdődött és úgy is ért véget, itt más nem történt. És azóta sem történt semmi!
Nem tudom mit tegyek, elmondjam neki ezt, hogy megcsaltam?
Tudom, igazságos lenne ha elmondanám, és tudom azt is hogy megérdemelném, hogy elhagyjon..
de én túlságosan ismerem őt és nem fog elhagyni, nekem bűntudatom van amivel együtt kell élnem, de ha elmondom neki, akkor szegénynek lesz rosszabb.. akkor meg neki kell ezzel együtt élnie..
Eddig azért nem mondtam neki, mert nem akarom hogy emiatt szenvedjen, mert nem ezt érdemli.. tudom, hibáztam, mélységesen sajnálom.. egyszer fordult elő az életemben, több ilyen nem is lesz.
Nem tudom a többség ilyenkor mit tesz, mit csinál.. én úgy gondolom, ha az ember félrelép, és máskor is megteszi ezt akkor őt tényleg dobni kell, de ilyen eset mint pl. nálam?
Egyetlen egy hiba….
Köszönöm szépen a válaszokat, megfogadom hallgatni fogok, igazatok van.
Egyszeri eset volt tényleg, és tényleg ezt a problémát nem akarom hogy a barátnőm vegye át, inkább magamban tartom, nekem fájjon, idővel bízom benne elmúlik, köszönöm szépen Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!