Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a klinikai szakpszichológusok szerint is megbocsájtható a hűtlenség, akkor miért csináltok belőle ekkora ügyet?
A hatalmas egojuk miatt.
Sok férfi azt hiszi, hogy ő mekkora FÉRFI.
Sok nő meg azt hiszi, hogy ő mekkora hercegnő.
Pedig akinek 34-nél nagyobb az IQ-ja, annak pontosan illene tudnia, hogy semmi sem tart örökké. A legjobb M-es BMW, a legdrágább TV, a legmenőbb kabát,...minden IS, elromlik, megszűnik, kuka lesz. Ha örök élet + 1 nap a célod, akkor meg sem vedd!
X lőtéren a minap, egy több mint 1 milliós fegyver ment tropára, pedig még alig lőttek vele.
De komolyan nők, ti tényleg azt hiszitek, hogy X év után is értek annyit, mint pl.: [link]
Nos, van ami örökké tart. Ilyenek az emberi értékek, megbízhatóság, tartás stb. Nálam legalábbis. Azt gondoltam a páromról is, hogy ő ilyen hát....végülis nem csal meg fizikailag.
De mivel én életem végéig tudnék ragaszkodni ahhoz, akit szeretek, nálam ez az evidens. Az hogy x év után mennyit érek.... miért, a másik mennyit ér? Én szültem meg a gyerekét, miatta ereszkedett meg a mellem, lett lógós a hasam vékonyan is. Az ő gyerekét hordtam ki. Ha neki ez nem érték, mehet isten hírével. Nekem ez érték lenne. Nekem a másik értékes akkor is, ha öregszik. De én normális ember, normális nő vagyok.
Azért a link engem is érdekelne...
Amúgy az sem mindegy, hogy 20 év házasság és X gyerek után a hapsi részegen elgyengült, amikor rámászott egy fital bige és smároltak a céges bulin, vagy valaki fél év házasság után már társkeresőkön keresi a kalandokat és ha nem jön össze semmi, akkor hetente prostizik...
Instagramon láttam Knapek Éva pszichológusnál pl., de többnél is olvashatjátok
Friss házasságban pláne elnézik, míg terhes az asszony vagy kicsi a gyerek
"Akkor te kivétel vagy. 1% kb aki elválik, amikor kicsi a gyerek "
A statisztikák alapján az első gyerek szülétes utni pár évben megugrik a válások száma, és nagyobb részét a nők adják be.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!