Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi félre lép, az minden esetben azt mutatja, hogy seggf-j?
Mennyi arra az esély, hogy csak boldogtalan, befásult és másnál talált a boldogságra nem sz-rháziságból, érzelmek miatt?
Mit tapasztaltok a környezetetekben?
Ha egy ilyen kérdés zsidókra, romákra, melegekre vonatkozott volna, már réges rég törölték volna.
No comment!
Hát, én nem jönnék össze olyannal, aki felnőtt korában hűtlen volt. Az ember még kamaszként csinál hatalmas hülyeségeket, de azért felnőttől ezt sokallom, akármennyire is gyakori. Nőverővel sem jönnék össze pont ugyanilyen okokból. A szememben nincs különbség, nem érdekel, hogy ki mit provokált és mit érdemelt meg, ha én ia tudtam az elveimhez tartani magam és inkább lelépni, mint félre, úgy gondolom, egy hasonlóan erős jellem való mellém.
De egyébként általánosságban is jellemhibának tartom... Egyetlen esetben lehet ezt elfogadni, ha az illető amint félrelépett, szakított is önszántából és nem sumákolt még napokig, hetekig, hónapokig.
Képtelen lennék bízni valakiben, aki megtette ezt, pedig senki sem tartott fegyvert a fejéhez, hogy ne szakítson vagy hogy hazudjon.
Mert a megcsalásban nem a megcsalás ténye az undorító, hanem az, hogy utána még van pofád hazamenni jópofizni és élvezni annak a párkapcsolatnak az előnyeit, amit tönkrekúrtál szó szerint. Ha annyira rossz lett volna, hogy a partnerra kell fogni a félredugást, ki is léphettél volna. Hát ez van, normális ember nem visel el ilyen tumorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!