Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megvárjam, amíg lelép vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvárjam, amíg lelép vele vagy mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Tudomásomra jutott, hogy a férjemnek szeretője van és készül vele lelépni. Nekem itthon teszi a szépet, "minden rendben" van köztünk minden téren, tehát túlságosan nem érzékeltem, hogy lenne valakije, mert ugyanúgy közeledik felém. Mivel a telefonjába néztem bele, így nem akarom neki mondani, hogy tudok róla. Nyilván nem akarok tőle semmit ezek után, de tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. Ki várjam e azt az időt, amíg lelép vagy hogyan kéne lebuktatni őt? Nem tudom kibírom e ezt az időt, úgy hogy úgy csinálok mintha semmiről nem tudnék. Ti mit tennétek a helyemben?
2021. szept. 22. 23:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Lépj le csak úgy hirtelen.
2021. szept. 23. 07:39
 12/19 anonim ***** válasza:
28%
Csinálnék egy műbalhét.
2021. szept. 23. 12:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem irreális, hogy ennyire félsz a férjedtől, aki annyira sem tisztel, hogy nyíltan megmondja, mi nem tetszik a kapcsolatotokban. Ne félj... Mit csinál, ha elmondod neki, hogy tudsz a viszonyról? Megver? Üvöltözne? És ha igen, akkor mi történne? Mi lehet a legrosszabb kimenetele a dolognak? Állj a sarkadra, állj ki magadért és a gyerekedért.

Hány évesek vagytok különben? Mert ez sem mindegy. Ha 30-38 közötti, akkor neked simán szuper esélyeid vannak egy új, boldogabb életre. A férjed is másba szerelmes, gyerek ide vagy oda... Ez nem egy olyan kapocs szerintem, ami miatt neked és a férjednek be kell áldoznia az egész hátralévő életét. (Egyébként nekem a szüleim hasonló cipőben jártak. Anyám nem akarta elhagyni apám, mert "úgy nevelték". Hát... Nem csak nekünk, gyerekeknek volt szörnyű végignézni anyánk depressziós periódusait, illetve apánk dührohamait; hanem nekik is a "kötelezettség" (mi) miatt együtt élni, úgy hogy nem illenek össze... Hidd el nekem, jobb egy új boldog élet, mint egy megkeseredett. Egészen más energiákat hoztunk el otthonról a testvéreimmel, amelyek abszolút nem a normális kategóra.

Remélem tudtam segíteni.

2021. szept. 23. 13:10
 14/19 A kérdező kommentje:

#9 szerintem ez már menthetetlen, úgy sem tudok neki hinni többet, úgy meg semmi értelme rendbe hozni, ha közben ugyanúgy ott van a másik nő is.

#10 ez is benne van a pakliban, erre is gondoltam már. De akkor muszáj lesz nekem borítani a dolgot.

Épp mondta, hogy elmegy külföldre dolgozni jövő hónapban. Tehát valószínű akkor mennek a nővel. Csak nem is értem hogy akarja ezt intézni, hogy nekem azt mondja egyedül megy, és várjuk haza, közbe meg a nővel lesz? Vagy indulás előtt fogja bevallani, nem tudom, mit tervez...

2021. szept. 23. 15:39
 15/19 A kérdező kommentje:

#13 igen, ettől félek, hogy tettlegességig is fajulna, a gyerek előtt meg nyilván nem akarok balhézni. 26 éves vagyok.

Nekem is hasonló volt a gyerekkorom, apám csalta időnként anyát, sokat veszekedtek, de nem váltak el miattunk, a gyerekek miatt, pedig jobb lett volna úgy, megspóroltak volna nekem is sok álmatlan éjszakát gyerekként.

Én is másra vágyom, egy boldog életre, ahol nem csalnak meg és nem hazudoznak folyamatosan a szemembe.

Köszönöm szépen a válaszaitokat!

2021. szept. 23. 15:47
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor okosan kell taktikáznod, ha meg is ütne.

Szerintem gyűjts bizonyítékot, aztán add be a háta mögött a válókeresetet, amíg "külföldön" van. Tegyél el annyi pénzt, amennyit tudsz, ha közös a bankszámla, biztos, ami biztos alapon. Most a túlélésre kell koncentrálnod. Kitartást!

2021. szept. 23. 19:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező?
2022. jan. 21. 04:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi van veled kérdező?
2022. febr. 3. 13:04
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy érdeklődtök. A kérdésem kiírása után kb. 1 hónappal véget ért a viszonyuk. Írt nekem a nő üzenetet, utána kérdőre vontam a férjemet. Tagadta a nyilvánvalót, mondta, hogy ő soha nem csalt meg és nem is fog, mert ő szeret engem és nem akar elveszíteni soha. Hiába mondtam neki, hogy nem vagyok hülye, úgyhogy legyen szíves mindent bevallani és átbeszéljük hogyan tovább. De képtelen volt bevallani, hogy megcsalt. Sírt is és könyörgött, hogy higgyek neki, hogy ő nem tett semmit. Kicsit szánalmasnak éreztem, hogy ennyire gyáva, hogy nem képes szembe nézni a saját hibáival. Megbocsátottam neki magamban, és próbálok túl lépni rajta, de mindennap eszembe jut, hogy mit tett. Változott azóta, több időt tölt velünk. Látszik rajta, hogy bánja. A családunk érdekében adtam neki még egy esélyt, de ha még egyszer megpróbálja megtenni, itt a vége, több megaláztatást nem fogok eltűrni. Nagyon remélem, hogy megbecsüli, hogy kapott még egy esélyt, ha meg nem, akkor külön válnak útjaink. Én megteszek minden tőlem telhetőt, hogy működjön és túl tudjak ezen lépni.
2022. febr. 6. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!