Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvárjam, amíg lelép vele vagy mi tévő legyek?
Szerintem irreális, hogy ennyire félsz a férjedtől, aki annyira sem tisztel, hogy nyíltan megmondja, mi nem tetszik a kapcsolatotokban. Ne félj... Mit csinál, ha elmondod neki, hogy tudsz a viszonyról? Megver? Üvöltözne? És ha igen, akkor mi történne? Mi lehet a legrosszabb kimenetele a dolognak? Állj a sarkadra, állj ki magadért és a gyerekedért.
Hány évesek vagytok különben? Mert ez sem mindegy. Ha 30-38 közötti, akkor neked simán szuper esélyeid vannak egy új, boldogabb életre. A férjed is másba szerelmes, gyerek ide vagy oda... Ez nem egy olyan kapocs szerintem, ami miatt neked és a férjednek be kell áldoznia az egész hátralévő életét. (Egyébként nekem a szüleim hasonló cipőben jártak. Anyám nem akarta elhagyni apám, mert "úgy nevelték". Hát... Nem csak nekünk, gyerekeknek volt szörnyű végignézni anyánk depressziós periódusait, illetve apánk dührohamait; hanem nekik is a "kötelezettség" (mi) miatt együtt élni, úgy hogy nem illenek össze... Hidd el nekem, jobb egy új boldog élet, mint egy megkeseredett. Egészen más energiákat hoztunk el otthonról a testvéreimmel, amelyek abszolút nem a normális kategóra.
Remélem tudtam segíteni.
#9 szerintem ez már menthetetlen, úgy sem tudok neki hinni többet, úgy meg semmi értelme rendbe hozni, ha közben ugyanúgy ott van a másik nő is.
#10 ez is benne van a pakliban, erre is gondoltam már. De akkor muszáj lesz nekem borítani a dolgot.
Épp mondta, hogy elmegy külföldre dolgozni jövő hónapban. Tehát valószínű akkor mennek a nővel. Csak nem is értem hogy akarja ezt intézni, hogy nekem azt mondja egyedül megy, és várjuk haza, közbe meg a nővel lesz? Vagy indulás előtt fogja bevallani, nem tudom, mit tervez...
#13 igen, ettől félek, hogy tettlegességig is fajulna, a gyerek előtt meg nyilván nem akarok balhézni. 26 éves vagyok.
Nekem is hasonló volt a gyerekkorom, apám csalta időnként anyát, sokat veszekedtek, de nem váltak el miattunk, a gyerekek miatt, pedig jobb lett volna úgy, megspóroltak volna nekem is sok álmatlan éjszakát gyerekként.
Én is másra vágyom, egy boldog életre, ahol nem csalnak meg és nem hazudoznak folyamatosan a szemembe.
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Akkor okosan kell taktikáznod, ha meg is ütne.
Szerintem gyűjts bizonyítékot, aztán add be a háta mögött a válókeresetet, amíg "külföldön" van. Tegyél el annyi pénzt, amennyit tudsz, ha közös a bankszámla, biztos, ami biztos alapon. Most a túlélésre kell koncentrálnod. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!