Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvárjam, amíg lelép vele vagy mi tévő legyek?
Vagy megy egyszer, nem tudod mikor, vagy - és közben - végig hülyít. Mire várnál, minek? Tudod hogy menni akar, búcsúzz akkor tőle.
Szr dolog más telefonjába nézni, de az most itt a legkisebb gond.
Igen szeretem sajnos, de nem akarok vele tovább lenni, ez már sok. Kidobnám én is, de a közös házunkból nem tudom csak úgy kidobni. Ismerem már, ha lebukna sem menne el fülét farkát behúzva, hanem neki állna még feljebb. Élnék a lehetőséggel, hogy nélküle folytassam tovább az életemet a gyerekünkkel, mert ilyen kapcsolatban, ahol így átvernek, kijátszanak, nem akarok maradni.
A válóperhez miért kellenek a bizonyítékok a megcsalásról? Befolyásol valamit? Ezt sajnos nem tudom.
1 éves a gyerekünk. Nem is akarom eltűrni, semmiképp nem akarok vele maradni és el akarom engedni. Csak ismerem már jó pár éve, nem könnyű eset, és nem fog elmenni csak úgy, ha azt mondom neki, főleg, hogy a ház fele-fele. Szerencsére a gyerek nem érzékeli, hogy baj lenne mert tényleg "minden oké", nem veszekszünk, azt látja, hogy szeretjük egymást, mivel a párom sem távolodott el, így sem, hogy van valakije. Lehet nem is vettem volna észre, ha nem nézek a telefonjába. Igazából csak az volt furcsa, hogy kicsit később szokott hazaérni munkából, ezért is kutakodtam. De ezt nem mondhatom neki, mert utálja ha a telefonjába nézek, és nagyon kiakadna és én húznam a rövidebbet. Valahogy máshogy kéne lebuktatni, csak hát a gyerek miatt nem tudok olyan szabadon mozogni, utána menni vagy ilyesmi. Nem tudna a szeretőhöz menni, mert annak is van férje, ezért akarnak megszökni együtt.
Nem akarok megkeseredni ebbe a kapcsolatba, nehéz lesz, de jobb lesz nekünk nélküle.
Jogilag nem jár több, de a bírói gyakorlat a "hűséges" felé hajlik a hűtlennel szemben. Keress egy jó ügyvédet megbeszélni ha perre kerül a sor akkor mik a kilátások (azért a gyakorlat annál bonyolultabb hogy simán fele-fele, számít az is hogy pl. a szülőktől kapott-e hozzájárulást, volt-e házastársi különvagyona amit a ház megvételére fordított stb. stb.). Az ügyvéd majd elmondja.
Akárhogy is lesz, a gyerek miatt már össze vagytok kötve, bárhogy is zárjátok le próbáljátok normálisan, megegyezés alapján. Mivel van gyerek érdemes lenne futnotok egy kört párterapeutával hátha ki tud valami okosságot sütni amivel még menthető lenne - a gyerek miatt - a menthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!