Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit éreztél mi után először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztél mi után először megcsaltad a párod?

Figyelt kérdés
Mi volt rá az ok, hogy megtetted? Megtennéd újra?
2021. szept. 22. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elhanyagolt. Nem nézett rám férfiként. Már nem csalnám meg mert szétmentünk
2021. szept. 22. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Semmit
2021. szept. 22. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Azt hogy egy rakas szar vagyok es legszivesebben szembekoptem volna magam. Annal az embernel nincs undoritobb fereg mint aki megcsalja ok nelkul a parjat. Nem volt ra okom. Soha tobbet de mar sajnos keso.
2021. szept. 22. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Bosszúbol csaltam meg.

Jólesett a szeretet törődés "atyai"kedvesség a másiktól.

Aztán rájöttem hogy mindekttő illuzió csak. A barátom se szeret valojában es a szeretőm se valójában.

Magyarán magamon állok csak bosszut azzal, hogy k.félek ezzel is azzal is, adom a testem lelkem ennek is annak is, miközben egyiknek sem kell.

Azután már nem léptem félre a kapcsolataimban. Csak az mellett aki elhagyott, es visszajárt hozzám(imádtam vele a szexet). Akkor úgy dac volt bennem h mással kavar én meg nehogymár hozzá(az exhez) legyek "hű". De a masik akkora pancser pasi, hogy elszomorodtam azon, hogy ilyen b.szni se tudo de ráadásul EQ nulla srácokat hogy hordhat a hátán a föld? Attol joformán depibe estem, hogy ilyenek léteznek. Miatta rettegek azota lefekudni az uj srácokkal, hogy vajon melyik fog ekkora csalódast okozni.

Ez már végképp betette a kaput h en bárkit is csaljak.

A mostani is megérdemelné ugyan, azt is hogy elhagyjam, de az ágyban mindent visz, mindenkit überell, függő fogságba estem a farkátol :( már meg ettől vagyok depis, hogy hogy lehet valami annyira jó, hogy az miatt le vagyok láncolva egy olyanhoz akit a legenyhébb esetben is ki kéne vágni annyira nem jo a kapcsolat maga.

2021. szept. 22. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Már nem vagyunk együtt, és ez majdnem 17 éve volt, de kb. azt amit a hármas ír. Mondjuk nekem voltak "indokaim", de utólag ezek csak kifogások voltak, önámítás. Ja és a mai napig szarul érzem magam emiatt. Nem tudta meg amúgy.
2021. szept. 22. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Közben nem zavart, utána volt lelkiismeret furdalásom.

Keveset van itthon.

A szexkapcsolat azóta is tart.

2021. szept. 23. 08:00
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

Kielégültséget, elégedettséget, izgalmat.

Jól esett a hódítás, a fergeteges szex, az új csaj varázsa.

Bocsi, de én nem játszom meg álszenten, hogy jaj de milyen mocsok vagyok, majd elsüllyedtem szégyenemben és letéptem a bőrt a saját arcomról és beszórtam hamuval...

Félreértés ne essék, nem vagyok rá büszke, de az ítélkezők kedvéért azt még elmondom, hogy baromi álságos és képmutató dolog bárkit bármiért elítélni, amíg nem hordtad a cipőjét...

És persze, nem szép dolog a megcsalás, tény. És persze, nincs is rá általában elfogadható indok. De lássunk tisztán, mindig van oka (és SOHA nincs olyan, hogy csak az egyik fél a hibás...), és elképesztően ritka, hogy nem találnak benne élvezetet. Ettől még lelkifurdalás lehet, mert tényleg nem szép dolog, de mégis megtörténik.

Aztán megint.

2021. szept. 23. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Nyugalmat és elégedettséget.

Végre megkaptam, ami évek óta hiányzott, úgy éreztem a feszültség, ami gyűlt az évek alatt, egyszerre eltűnt.

Férjemmel is jobb lett a kapcsolatunk, mert már nem egy idegbeteg p*csaként viselkedek a kielegületlenségtől.

2021. szept. 26. 13:56
 9/9 anonim ***** válasza:

7 ez megcsalas nelkul is ilyen.

Megismersz vkit, az uj varazsa, szenvedély, szex izgalom, adrenalin az egekben.

Ennek az eletérzésnek köze nincs a megcsaláshoz. Azzal nem függ össze.

2021. szept. 26. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!