Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy kérjem meg a házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjem meg a házas férfit hogy találkozzunk?

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy házas, családos férfiba. Ő is belém szeretett, sőt ő már korábban mint én. Még soha nem találkoztunk (tudom, furcsa, de mindketten ugyanazt érezzük, hogy tökéletes az összhang, a közös értékrend, a gondolkozásunk és lehetetlen hogy ne így érezzük személyesen is). De telefon, videóchat is volt sok. Lényegében egymással lelkizünk. Részei vagyunk egymás napjainak, tudjuk mi történt aznap a másikkal, mi zajlik le a lelkében éppen stb. A férfi feldobta, hogy szeretne találkozni, de aztán elbizonytalanodott a családja miatt. Én már eljátszottam, hogy akkor ne beszéljünk, hogy el tudjuk egymást felejteni. Hát 2 napig bírta és újra keresett. Azóta ugyanúgy megy minden. Szeretnék végre találkozni vele vagy ha nem, akkor eltűnni az életéből. A találkozón nem akarnék semmit, csak megismerni személyesen is, hogy lássam, élőben is tényleg ugyanúgy érzek-e. Mert ha nem, akkor el tudom engedni a dolgot. Ha viszont mindketten így érzünk tényleg, akkor az még kemény menet lesz. A lényeg, hogy ez az egyhelyben toporgás nekem nem jön be. Hogy hozzam fel neki, hogy találkozhatnánk végre?

Kérem , aki elítéli ezt, hanyagolja a szidást. Tudom, hogy nem szép dolog, de nem tudok mit kezdeni az érzéseimmel. És nem véletlen a Megcsalás témába tettem.

2021. szept. 22. 08:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Jajj de buta vagy kérdező!!Csak egy kósza numerát akar,de még nem áll készen.
2021. szept. 22. 09:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#11-es írta meg, miről is van szó. Az online románc tényleg baromság. Akinek van tapasztalata ebben (11-es válaszolóhoz hasonlóan én is átestem egy ilyenen sok évvel ezelőtt) az egy pillanat alatt megállapítja, hogy az online lovag / hercegnő csak a te álmaidban létezik, a valóság sokkal csúnyább.

De persze mondhat bárki bármit, kérdező. Te már eldöntötted, hogy belemászol ebbe. Sírás és sérülés lesz a vége, ezt garantálom. Sok szerencsét! (a gyógyuláshoz)

2021. szept. 22. 09:21
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem butaságot csinálsz, hogy olyan ember felé táplálsz érzelmeket, akit soha nem is láttál, ráadásul felesége van. Hogyha még igaz is lenne az egy hullámhossz, belegondoltál miért van felesége, akinek halálig tartó hűséget fogadott? Szerinted melletted nem tenné ugyanezt?

Annyi egyedülálló férfi létezik megfelelő értékrenddel, akiknél nem gond a találka. Annyira nem értem egyesek miért a foglalt férfiakat találják be...

2021. szept. 22. 09:49
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

Én voltam a másik oldalon nőként, de nem csaltam meg a párom. Utólag belegondolva nem voltam szerelmes, inkább csak az érzésbe, amit egy új ember megismerése és felfedezése okozott és hogy mennyi közös van bennünk, ami ugye vonzóvá teszik a másik felet. De kb ennyi volt, találkoztunk személyesen is, beszélgettünk, egy pillanatra eljátszottam a gondolattal is, hogy mi lenne ha... de aztán elővettem magamba a mérleget és minden a párom mellett szólt, mert mindig kitartott mellettem ha lent voltam, ha fent, volt megannyi csodás évünk, közös élmények, emlékek, persze súrlódások is, de mindent megoldottunk. Míg a másik oldalon ott van egy ember,akit kvázi nem is ismerek, lehet csak az idealizálom, míg a rózsaszín köd tart. Okosabb voltam és elengedtem a dolgot, mielőtt mégis valami hülyeséget csináltam volna. Kicsit olyan volt, mint a drog, mert hirtelen szakítottam meg vele a kapcsolatot, persze indokolva, szar is volt egy darabig, szószerint elvonási tüneteim voltak, de jobb ez így.

Lehet itt is így van a házas férfi, vágyik valami újra, hogy újra meglegyen az ismerkedős fázis delíriuma, ami egy hosszú kapcsolatban már nem nagyon jön vissza, de azért nem szeretné felrúgni a kényelmes életét, se szembeköpni a családját.

Mondd el neki mit szeretnél, viszont ha ez más sok neki, akkor maradjon is annyiba ez a dolog, mert így csak a hülyítés megy, viszont akkor ezzel zárjátok is le, mondd meg neki, hogy ne keressen, mert neked is nehéz így. Aztán ha nem, akkor szépen letiltod mindenhol, hogy ne is tudjon keresni. Szar lesz mindkét oldalnak, de könnyebb így.

2021. szept. 22. 10:39
 15/15 anonim ***** válasza:
77%

Remélem nem az én férjemmel kavarsz... :-)

Ez csak egy fellángolás szerintem, de az első talinál ez úgyis ki fog

derülni..Már ha lesz egyáltalán ilyen,mert apuka nem véletlenül erőlteti

a dolgokat, ő tudja mivel játszik..

Hát jöjjön aminek jönnie kell..

2021. szept. 22. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!