Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűséget fogadott nem vakságot a barátom?
"félek hogy megcsal vagy elhagy egyszercsak mert megnéz más lányokat."
Ha nem magadból indulnál ki kevesebb problémátok lenne.
Márpedig igaza van. Ne akard magadhoz láncolni, mert azzal csak eltávolodik. Figyelj, édesapám is többször mondta, hogy "hűséget fogadtam, nem vakságot", 50 éve boldog házasok.
Nem azért fog megcsalni, mert más nők fényképeit nézi.
Ezzel a dumával azok takaróznak, akik képtelenek tisztelettel viselkedni a párjuk mellett...
Lehet bennem van a hiba, de én ugyanúgy ki szoktam b*szni azt is, aki megaláz, nem csak azt, aki hűtlen.
A kulcsszó, hogy a társaságotokból! Basszus ezek a közös ismerőseitek, nehogy már ne lehessen őket követni, like-olni.
Az érthető lenne, hogyha számodra idegeneket kérdőjeleznéd meg. Feleslegesen hisztizel, amit leírtál az alapján nem ad rá okot.
6-os: én vagyok barom és hűtlen? Hűséges feleség vagyok, életemben nem csaltam meg senkit. Egyszerűen csak nem értek egyet azzal, hogy az asszony köténye mindent eltakar, ergo az ura bármit megtehet, ő a családi béke kedvéért mindent elnéz.
Olvasni tudsz amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!