Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a feleségem?
11/22 anonim válasza:
A feleséged továbbra sem kapja meg amiért korábban felrelepett. Valószínű veled akarja folytatni, de te is kellenél hogy érezze kívánod, érdeklődsz iránta és beszélgetés vele. Nehéz a bizalmat visszaepiteni. Csináljátok közös programokat és ha még szeretitek egymást majd kisimul minden.
2021. szept. 17. 11:52
12/22 A kérdező kommentje:
Tudod ezek után nehéz valakit ugyanugy kivánni mint elötte. Eső után köpönyeget akar?
Inkább te akarsz hülyeséget. Minek maradsz együtt vele, ha képtelen vagy túllépni a dolgokon és hisztizel. Azt állítod, hogy nem hozod fel a témát, de a kérdésed is úgy kezded, hogy elmagyarázod neki, hogy a megcsalás miatt rosszabb most, hogy nincsenek viták (nyilván azért, mert nem vagy hajlandó kommunikálni vele értelmesen), meg a megcsalás is nyilván kizárólag az ő hibája, mert egy kapcsolat elromlása sose két emberen múlik. Na meg kegyet gyakorolsz azzal, hogy vele maradtál, örüljön, hogy nem dob ki. Nyilván megcsalt miután egy érzelmekre képtelen szociopata vagy, aki csak a saját sérelmeivel van elfoglalva.
2021. szept. 17. 12:20
14/22 A kérdező kommentje:
A kérdés kamu. Unatkozó hülyegyerek erre veri. Priviben bukta volt. 😅
2021. szept. 17. 12:35
16/22 A kérdező kommentje:
15ös beteg és meleg mert ismerkedni akat,tudod én nőpárti vagyok menj a homo oldalra.
Azért nézz magadba te is kérdező!
2021. szept. 17. 15:01
18/22 A kérdező kommentje:
már megtettem,én miattam van minden már tudom.
"9" értek egyet.
A kapcsolat azért maradt egybe, mert te nem akartad feldobni mindazt amit korábban közösen elértetek és a szétválással az életminőséged csökkenjen. Ez valahol érthető, de ettől még az egymáshoz való viszonyotok nem jött rendbe, sőt, a feleséged megbizonyosodott arról, hogy anyagiak miatt elnézed a kicsapongásait.
Ha a feleséged vallotta be a hűtlenségét és ő akarta rendbe hozni a a kapcsolatot az egészen más tészta mintha lebukott és utána te marasztaltad mondván így jobban jártok mindketten.
Ha ő nem változtatott a viselkedésén és továbbra is pasizik, akkor úgy vette hogy nyílt kapcsolatban életek, te is barátnőzöl ás ő is pasizik. Az is lehet hogy direkt csinálja és azt akarja elérni hogy te mond ki a végét és akkor jobb pozicíóban lesz az osztozkodáskor, ezt ennyiből nem lehet megállapítani.
44F
2021. szept. 17. 16:40
20/22 A kérdező kommentje:
lebukott,soha nem marasztaltam alapnak vettem hogy vége ennek megvoltam lepve amikor mondta hogy ő adna egy esélyt ennek. Viszont megkaptam már tőle hogy tönkretettem a másik kapcsolatát,nem tudom hogy miért amikor mellettem kufircolt mással ocsmány módon. Szép kapcsolat lehetett.
Kapcsolódó kérdések: