Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van aki megérdemli, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki megérdemli, hogy megcsalják?

Figyelt kérdés

És nem arra gondolok, hogy koholsz valamit a párod ellen, hogy miért teszed meg, hanem egyszerűen tényleg úgy bánik veled, hogy rászolgál?

Olyan könnyen dobálóznak emberek, hogy el kell válni azonnal, meg szakítani kell.

De mi van akkor, ha még vársz valamire? És nem gazdasági megfontolásból nem dobbantasz, hanem azért, mert érzelmileg el kell engedd a másikat, vagy látsz még egy csepp esélyt arra, hogy megváltozzon?

2021. szept. 16. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Én bosszúból csaltam meg, mert hazudott és megalázott... Tudom nem ez a megoldás, de nekem jót tett!
2021. szept. 16. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Ilyen nincs. Ha abban reménykedsz, hogy legyen egy csepp esély a kapcsolatnak és érzelmileg is ragaszkodsz még hozzá ,akkor nem fogod megcsalni.
2021. szept. 16. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Nem. A bosszú kicsinyes dolog, többet veszítesz rajta emberileg, mint amennyit nyersz vele revanzs címszó alatt
2021. szept. 16. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
A megcsalással az ember csak támadasi feluletet ad magán. A végén meg ő lesz elhordva. Vigyazni kell ezzel
2021. szept. 16. 21:31
 5/10 anonim ***** válasza:
51%

Aki durvàn és hosszan szexmegvonással zsarol.

Másik eset,exem szülei. Anyuka csípőficamos gyerek volt,felnőttként nem akart dolgozni. Hozzáment egy pasihoz akit semmibe se néz gyerekeit is arra neveli, egy lakásban laknak apa egyik szobába,anya 21 valamint 12 éves lánya a másikban. Apa fizetéskor ér valamit leveszik pénzzel, enni kap és ennyi.

2021. szept. 16. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
Van! Amikor szó szerint más karjaiba lök a sunyi beszólásaival. Vagy büntetésből nem szexel veled hónapokig, inkább a legbutább kifogásokat találja ki. Persze tisztességesebb szakítani, de én azt mondom, h meg kell hallgatni a másik felet is. Szóval a "disznó férjem/kis q feleségem megcsalt, hogy roth.dna meg!" kezdetű történetekben nem mindig a megcsaló a hibás. Vagy nem csak ő.
2021. szept. 16. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
A férjem megérdemelné, megcsal, zsarol, egyik nap így szeretlek úgy szeretlek, másnap már bunkózik, aztán jön a bocsánat kérés és a nyalizás. Sokszor elgondolkoztam rajta, hogy milyen jól esne "vissza adni" neki amit ő is tett velem. Tehát bosszúból lehet megcsalnám. Tudom, tudom nem kell bosszút állni, ki kell dobni inkább stb stb. De azért lehet jót tenne a lelkemnek, és nem csak én lennék mindig átverve, megalázva.
2021. szept. 16. 22:40
 8/10 anonim ***** válasza:
22%
Mindig téged minősít a félrekúrás sosem a másik felet. Ha nem jó a kapcsolat és nem helyrehozható akkor lezárni kell. S mégis mire várnál még??? Ha tudod hogy jobb ha vége lenne, ha boldog lennél akkor miért várod a nagy csodát?
2021. szept. 16. 23:37
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Van ám.
2021. szept. 17. 00:38
 10/10 anonim ***** válasza:
61%
Hohó, persze. Exbarátnőmből fokozatosan előjött az egoista p.csa és nagyon elkezdett bunkó lenni, valamint egyre jobban irányítani akart. Az egész ott csúcsosodott ki, mikor az én nagy "bűnöm" az volt, hogy egy barátom eltörte a karját, ezért miután őt bevittem a kórházba, indultam csak el a barátnőmért a munkahelyére (hozzáteszem telefonon elmondtam neki mi a helyzet). Beszállt az autóba, úgy csapta be az ajtót, majd leszakadt. Mikor hazaértünk az addigi nagy duzzogó csendet felváltotta a hiszti, többször megütött, ököllel is. Mivel nem vagyok egy kis ember se széltében, se hosszába, nyilván pár ütés után fedezék fel, majd egy jól irányzott pohár vízzel orvosoltam a problémát. Na volt egy exem, akivel a szakításunk után "kúrópajtik" maradtunk. Felhívtam, hogy találkozzunk, elmondtam neki a sztorit és hogy szakítok az aktuális barátnőmmel, de szívassuk meg, meg egyébként is miért ne zavarjunk le pár menetet? Belement, kitaltuk a bosszút. Két hétig tartott, míg nem egyszer úgy intéztem, hogy mikor megint mentem a barátnőmért az említett kúrópajtis ex ott legyen nálunk. Na ott szembesítettük, FOTÓVAL alátámasztottuk (nyilván saját telefonról mutatva, nem elküldve). Hozzátéve, hogy 30 perce van összepakolni. Mint később kiderült, még pár barátja szerint is megérdemelte, mert a hülyéje előttük is minősíthetetlenül viselkedett velem, már akkor is akart pofozkodni, többször kellett leállítaniuk. Szóval bocsi, de nem bocsi, végülis happy end. Néhány barátjával azóta is jóban vagyok. Ő nem.
2021. szept. 17. 03:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!