Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit még megbocsátanátok?
Igazad van baby. Én meg nem alkotok olyan emberről ilyen messze menő véleményt akinek az életéből egyetlen mondatot tudok. De ez biztos az én hibám.
Te kezdted a véleményalkotást más életéről, akiről fingod sincs. Miből gondolod, hogy más is olyan szolgalelkű senki lenne, hogy tűrje a férje mocskosságait csak azért, mert nem övé a ház vagy van közös pulya?
Jaj, kicsim, rengetegen válnak gyerekkel is megcsalás miatt. Rengetegen élnek albérletben gyerekkel. Nem mindenki köpi szembe magát és adja fel az elveit csak azért, mert több logisztikát igényel megszabadulni a hűtlen hulladéktól.
Egyedul a 4.est bocsajtanam meg.
Aki meg veri a mellet hogy huha mar egy felrekacsintas miatt el kell valni meg vinni a gyereket, kajak elhiszik h majd a kovetkezo nem megy felre?😀 ugyan kerlek. Ferfiaknak a verukbe van. Akkor elfogadhatatlan ha erzelmek is fuzodnek hozza. Normal esetben a feleseget szereti egyedul.
Senkit sem érdekel, hogy félremegy. Csak tudjam, meddig kell nekem is hűségesnek lennem. 😉 Amit neki szabad, azt nekem is. Rommá csalom, közben fizessen csak mindent, amit csak tud, aztán félredughat felőlem, de legalább elvettem, ami nekem is járt.
Csaképpen én nem a hatos vagyok ám 😂
Mindössze csak nem tetszett hogy hogy beszóltatok neki.
Ha szeretem és addig azt hittem, hogy rendben vagyunk, akkor valószínűleg a csókig így elsőre, ezzel viszont az a baj, hogy aztán nyilván szomorú lennék, bizalmatlan és annyira felhúznám magam, hogy később szakítanék, mert nem bírom ki egyszerűen. Ez egy folyamat lenne, nem tudnék azonnal cselekedni. Egyébként a felsoroltakból a végén kb mindnek szakítás lenne a vége valamikor, a szexnél elég hamar.
Egyébként is bánt már velem úgy férfi, hogy minden szart "elnéztem", igazából nem érdekelt, mert nem volt komoly kapcsolat, de olyan pofátlan egy f@sz lett, hogy abban mentem tönkre, hogy ő alakította úgy, hogy érezzem magam szarul azok miatt, amik az elején nem érdekeltek, szerintem ezt élvezte kifejezetten. Akarta, hogy kiboruljak.
Ha engem hátba szúrna a párom, akkor a szakítással védeném meg magam, ez nálam már nem a toleranciáról szól. Nem vagyok hajlandó tűrni többet semmit, és kész vagyok egyedül maradni, de nem akarom nyomorúságosnak érezni magam valaki mellett és nem akarom, hogy elszomorítson.
Sajnos a szüleim és a gyerekkorom miatt így is többet eltűrök, mert iszonyú szeretethiányos vagyok, ezért nem tudok azonnal szakítani sok esetben.
Utolsó, te nemhogy azonnal, később se tudsz szakítani.
Egy szeretet és önbizalomhiányos ember a végletekig tűr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!