Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a feleségem! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a feleségem! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bocsánat ha kicsit hosszú leszek.

Úgy indult az egész történet, hogy építkeztünk.1 éve élünk a helyszínen,még azért vannak az udvaron hiányosságok.1-2 hónappal a költözést követően tapasztaltuk hogy valami mászkál az autókon.Tappancs nyomok voltak rajta.Nem foglalkoztunk vele különösebben,macskára gyanakodtunk.De a szomszédok mondták hogy nyest.És hogy valakinek kárt is csináltak.Mi bíztunk benne hogy nem lesz gond velük.Egy nap aztán nem tudott a feleségem munkába menni,mert elrágták a gyújtáskábelt.Bosszantó volt,és nyilván anyagi vonzata is lett.Így elkezdtünk utána olvasni mit lehet ellenük tenni.Vettem egy élve fogó csapdát.Hogy majd áttelepítjük valami lakatlan helyre.A csapda nem vált be,nem fogta meg az állatot.Közben az én kocsimba is kárt csinált.Úgyhogy rendeltünk egy kamerát,hogy lássuk éjjel mi történik az autók,és a csapda körül.A kamera a múlt hét közepén jött meg.Éjjeles voltam.A feleségem épp az anyjánál volt a 7 hónapos kislányunkkal.Kibontottam,kipróbáltam,és ki is helyeztem a csapda és az autók látóterébe.A feleségem aznap későn ért haza,én a picivel foglalkoztam míg ő kaját készített,majd ettünk,és indultam dolgozni.Reggel hazamentem,kikapcsoltam a kamerát.Még volt egy kis intézni való,majd lefeküdtem aludni.Mikor felkeltem a kislánnyal aludt a feleségem.Gondoltam most van idő megnézni a felvételt.Amit láttam megdöbbentett.Egy picit a bejárati rész is része a kamera látómezejének.És fél 11 kor egyszer csak látom ahogy a kép sarkába besétál egy férfi,a kép másik sarkába pedig a feleségem.Csókolóznak,megölelik egymást,majd elindulnak a bejárat felé.Mivel éjszakai felvétel,és a kép sarkában láttam csak a dolgot,így nem ismertem fel a férfit.A feleségemet be tudtam azonosítani.Azóta tiszta zombi vagyok.Az első gondolatom az volt hogy kidobom az utcára őt.De lenyugodtam,és visszatettem a kamerát a dobozba.Mikor felkelt a feleségem csak annyit mondtam hogy előtte nap megjött a kamera,de még nem volt időm kipróbálni.

Szívem szerint kiverném a balhét,és kidobnám,elzavarnám őt.De ha az eszemre hallgatok nem tudom mit tegyek...az egyik a kislányunk.Nekem ő a mindenem,imádom.És egy válás során 99% hogy az anyjának ítélnék,mert nincs olyan kihágása,amit feltudnék hozni ellene,a megcsalás nem döntő dolog.Én nem bírnám ki hogy hetente vagy 2 hetente tölthetek el csak időt a lányommal.A másik szempont a ház.Amiért mindketten nagyon sokat dolgoztunk és tettünk hogy megvalósuljon.Kb. egyformán tettünk bele,és a tulajdoni lapon is mindkettőnk neve szerepel közös tulajdonként.Biztosan megtudnánk egyezni ha nehezen is hogy valamelyikünk marad...de egyikünknek sincs annyi pénze,hogy kifizesse a másiknak a tulajdonjog felét.Tehát csak az eladás és felezés játszana.Ami szintén nagy csapás volna,mert mindketten nagyon sokat dolgoztunk érte és tettünk bele,és hitel is van rajta.

Egyszerűen utálom,és undorodom tőle hogy ezt tette velem...és ilyen helyzetbe kerültünk miatta!Vagy kiverem a balhét...vagy megpróbálom vele megbeszélni ezt a dolgot,és tovább lépni,elnézni neki,rendezni a dolgokat...vagy fel se hozom,és élem így tovább mellette az életem.Más lehetőség nincs a fejemben.

Ti mit csinálnátok?

2021. szept. 11. 16:31
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:
Kitálaltam...vagyis szembesítettem.Nem mond rá semmit.Először meglepődött,gondolom nem számított rá hogy lebukik.Tagadott...aztán mikor mondtam hogy mutassam meg a felvételt? Akkor kiakadt hogy kémkedek utána.Persze megmagyaráztam a dolgot,ahogy itt le is írtam hogy teljesen véletlenül láttam amit láttam.Utána szó szerint semmit nem mondott.Kérdeztem hogy miért? És hogy most hogy legyen? Ráadásul higgadtan,nyugodt hangnemben...semmit nem mondott rá.
2021. szept. 25. 05:12
 52/65 anonim ***** válasza:
6%

Csajozz be te is.

Bírom, ezt a köcsög dumát, mert ő nem tett meg mindent. A nők azt hiszik minden nap róluk szól. Minden nap udvarolgatsz..... Csak azt nem érti meg, mikor neked van tele a tököd mindennel, stressz, az építkezés....stb. Nálunk is ugyan ez volt ...

2021. szept. 25. 05:23
 53/65 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Ennél rosszabb nincs amikor nem kapod meg a válaszokat.
2021. szept. 25. 18:38
 54/65 anonim ***** válasza:
12%

A megcsalás és megcsalás között is van különbség. Azt gondolom, hogy szélsőséges esetben megbocsátható. Baleset.

Pl. amikor egy anya robotként, háziszolgaként él, minimális érzelmi támogatást kap.

Vagy nincs szex,vagy rossz a szex a kapcsolatban, az egyik fél havonta egyszer is megelégszik, a másiknak heti egy is kevés.

Vagy amikor a férfit ATM-ként kezelik, amúgy le vannak sz@rva az igényei.

Ilyenkor bejöhet a képbe valaki, aki vigaszt nyújt, viszont még helyre lehet hozni a kapcsolatot. Ilyen félredugás miatt nem érdemes borítani egy házasságot.

DE!

Ha valakit "visz a vére", azon nem lehet segíteni. Sajnos a nők hajlamosabbak erre a fajta megcsalásra. Annyira rafináltak az ilyenek, hogy alig derülnek ki ezek a dolgok. Sokszor nős pasival csinálják, hogy neki is érdeke legyen a titoktartás...

Ha egy férfi azért dug félre, mert a másiknak jobb a feneke, nagyobb a cicije, vagy oda is beengedi a gyíkot, ahova az asszonyka nem, akkor menthetetlen a házasság szerintem.

Ha egy anya azért tart szeretőt, mert unalmas az élete, kalandra vágyik, ráunt a férjére, úgy érzi, még életében nem kefélt egy jót a férjével, akkor annak a házasságnak annyi.

Nem szabad ebből tragédiát csinálni, az a lényeg. Sajnos a friss seb a legfájóbb. Sok ilyen volt a világtörténelemben, 80 éves néni mesélte, hogy adták le a drótot a jóbarátok a felszarvazott szomszédnak, aki a gyárban dolgozott. Tekert is haza a biciklivel, éppen kefélte a hites feleségét a szerető. Alsógatyában futott haza a rajtakapott pasas decemberben. :)

Az én családomban is volt szomszédasszony miatt szétment házasság. Két gyerek volt már akkor. Szánta-bánta, de vége lett. Egy bőrönddel ment el a lakásból a sógorom. Pár év taccs, aztán szépen magára talált, Lett egy fiatalabb párja, szült neki két szép fiút. 20-on akárhány éve élnek együtt.

A gyerek pedig a tied is marad, még ha az asszony kizárólagost kap is. Azt írtad, nincs nagyon eleresztve anyagilag. Nyugi, rá fog jönni, hogy könnyebb az élete, ha te is kiveszed a részed a nevelésből. Főleg, ha nem egy komoly faszi az éjszakai vendég. Neked kell eldöntened, elnézed-e a félrelépést. De ne hallgass azokra, akik ilyen hülyeségeket írnak, hogy mehetsz a híd alá, meg ilyenek. Nincs vége a világnak, bármilyen szarul esik is a csalódás.

2021. szept. 26. 07:05
 55/65 anonim ***** válasza:
58%
Az a másik mocskos dolog, hogy ameddig te a családot építed, ha válás van, a fele az övé. 😈👿 Azé, aki még hűséges sem volt....
2021. szept. 26. 07:31
 56/65 anonim ***** válasza:
89%
Itt az idő, hogy felszólítsd, hogy költözzön el, mert nem akarsz vele egy légtérben élni vele. A házat meg el kell kezdeni értékesíteni, onnantól tudsz új életet kezdeni. Én is így csináltam, 2 gyerekkel. Talpra is álltam.
2021. szept. 26. 15:12
 57/65 anonim ***** válasza:
59%

54-es te is érdekes gondolkozol.. :-D

"Sajnos a nők hajlamosabbak erre a fajta megcsalásra. Annyira rafináltak az ilyenek, hogy alig derülnek ki ezek a dolgok. Sokszor nős pasival csinálják, hogy neki is érdeke legyen a titoktartás..."

Egyrészt nem igaz hogy a nők hajlamosabbak rá, másrészt meg ha

10 ilyen nő kikezd ugyanennyi nős férfival,akkor miért is hajlamosabbak

a nők?

2021. szept. 27. 09:16
 58/65 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, és ennyivel beérted??? Hát én nem hagytam volna ennyiben, azért egy kis lelkifröccs minimum kijárt volna neki.

Utolsó céda az ilyen, és nem csak azért mert téged megcsalt, de

konkrétan egy 7 hónapos kisbabát is anyaként lecar. :-(((

Honnan van neki ez a pasija, és ki az,ezt se tudtad meg?

Én enélkül ki nem engedtem volna a szobából az biztos..

Túl lazán veszed ezt a dolgot,pedig épp most vágta haza

a te és a gyereketek életét is...

2021. szept. 27. 09:20
 59/65 anonim ***** válasza:
100%
Tiéd a gyerek????
2021. szept. 27. 21:04
 60/65 anonim ***** válasza:
35%

57.

Egy bizonyos fajta megcsalásról írtam, amire hajlamosabbak a nők. Ma már nevetségesen hangzik, de 30-40 évvel ez előtt voltak tipikus szakmák, ahol köztudott volt, hogy ilyen feleségeket lehet kefélni. Redőnyös, villanyszámlás, tv szerelő, stb.

Munkahelyi ismeretségből pedig ma is leginkább házas férfit választanak az ilyen ellaposodott kapcsolatban élő, kiábrándult feleségek, mert az nem pofázza el a haveroknak a numerákat.

Sajnos egyre több ilyen eset lesz a jövőben, mert a válás távolabbi opció a félrekefélésnél. Hiteles ház, 2-3 gyerek mellett egy kifingott kapcsolatban sajnos egyszerűbb út ez, mint tisztázni a dolgokat és mindenkinek menni a maga útján. Látod, a fenti esetben is: kacsalábon forgó jóvilág, kicsi baba mellett is odarakja a valagát az asszonyka. A férj meg csak néz, mint hal a szatyorban, hogy mi van. Hát ez van, vannak szúrható nők, a felesége úgy látszik ilyen. Diszkréten csinálta, senki nem tudott semmiről, ha a kamera nem veszi fel, ma is "boldogan"élnének. Az életben sajnos megesik az ilyesmi. Túl kell élni ezt is, egy ilyen ügyes krapek, aki ennyire jól fel tud építeni egy családot, túl is fogja. Majd jön egy másik nő, aki megbecsüli őt, mert sokan sokért nem adnák, ha ilyen párjuk lenne.

2021. szept. 29. 06:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!