Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a feleségem! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a feleségem! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bocsánat ha kicsit hosszú leszek.

Úgy indult az egész történet, hogy építkeztünk.1 éve élünk a helyszínen,még azért vannak az udvaron hiányosságok.1-2 hónappal a költözést követően tapasztaltuk hogy valami mászkál az autókon.Tappancs nyomok voltak rajta.Nem foglalkoztunk vele különösebben,macskára gyanakodtunk.De a szomszédok mondták hogy nyest.És hogy valakinek kárt is csináltak.Mi bíztunk benne hogy nem lesz gond velük.Egy nap aztán nem tudott a feleségem munkába menni,mert elrágták a gyújtáskábelt.Bosszantó volt,és nyilván anyagi vonzata is lett.Így elkezdtünk utána olvasni mit lehet ellenük tenni.Vettem egy élve fogó csapdát.Hogy majd áttelepítjük valami lakatlan helyre.A csapda nem vált be,nem fogta meg az állatot.Közben az én kocsimba is kárt csinált.Úgyhogy rendeltünk egy kamerát,hogy lássuk éjjel mi történik az autók,és a csapda körül.A kamera a múlt hét közepén jött meg.Éjjeles voltam.A feleségem épp az anyjánál volt a 7 hónapos kislányunkkal.Kibontottam,kipróbáltam,és ki is helyeztem a csapda és az autók látóterébe.A feleségem aznap későn ért haza,én a picivel foglalkoztam míg ő kaját készített,majd ettünk,és indultam dolgozni.Reggel hazamentem,kikapcsoltam a kamerát.Még volt egy kis intézni való,majd lefeküdtem aludni.Mikor felkeltem a kislánnyal aludt a feleségem.Gondoltam most van idő megnézni a felvételt.Amit láttam megdöbbentett.Egy picit a bejárati rész is része a kamera látómezejének.És fél 11 kor egyszer csak látom ahogy a kép sarkába besétál egy férfi,a kép másik sarkába pedig a feleségem.Csókolóznak,megölelik egymást,majd elindulnak a bejárat felé.Mivel éjszakai felvétel,és a kép sarkában láttam csak a dolgot,így nem ismertem fel a férfit.A feleségemet be tudtam azonosítani.Azóta tiszta zombi vagyok.Az első gondolatom az volt hogy kidobom az utcára őt.De lenyugodtam,és visszatettem a kamerát a dobozba.Mikor felkelt a feleségem csak annyit mondtam hogy előtte nap megjött a kamera,de még nem volt időm kipróbálni.

Szívem szerint kiverném a balhét,és kidobnám,elzavarnám őt.De ha az eszemre hallgatok nem tudom mit tegyek...az egyik a kislányunk.Nekem ő a mindenem,imádom.És egy válás során 99% hogy az anyjának ítélnék,mert nincs olyan kihágása,amit feltudnék hozni ellene,a megcsalás nem döntő dolog.Én nem bírnám ki hogy hetente vagy 2 hetente tölthetek el csak időt a lányommal.A másik szempont a ház.Amiért mindketten nagyon sokat dolgoztunk és tettünk hogy megvalósuljon.Kb. egyformán tettünk bele,és a tulajdoni lapon is mindkettőnk neve szerepel közös tulajdonként.Biztosan megtudnánk egyezni ha nehezen is hogy valamelyikünk marad...de egyikünknek sincs annyi pénze,hogy kifizesse a másiknak a tulajdonjog felét.Tehát csak az eladás és felezés játszana.Ami szintén nagy csapás volna,mert mindketten nagyon sokat dolgoztunk érte és tettünk bele,és hitel is van rajta.

Egyszerűen utálom,és undorodom tőle hogy ezt tette velem...és ilyen helyzetbe kerültünk miatta!Vagy kiverem a balhét...vagy megpróbálom vele megbeszélni ezt a dolgot,és tovább lépni,elnézni neki,rendezni a dolgokat...vagy fel se hozom,és élem így tovább mellette az életem.Más lehetőség nincs a fejemben.

Ti mit csinálnátok?

2021. szept. 11. 16:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim válasza:
24%

Nagyon érdekes amit írtál! Csak mert nekem férfiként egyedül saját erőből sikerült elérni ezeket a dolgokat,új ház,új autó,normális körülmények között élek,nem luxus,de élhető,rendezett módon.Tartozásom sincs.Csak a nő hiányzik az életemből.Egy jó párkapcsolat,és a saját család a vágyam.

Mégse kellek senkinek! Inkább a csóró szemét bunkót választják aki átvágja és megcsalja őket,csak mert jól néz ki.

2021. szept. 12. 10:13
 32/65 anonim ***** válasza:
62%

31#

Incelke, menj máshová nyafogni, mert nem érdekel nyomorod senkit sem főleg nem más kérdése alatt

2021. szept. 13. 10:17
 33/65 anonim ***** válasza:
37%

Ez de durva! :-( Ebből is látszik,hogy az életnél nincs nagyobb

"mókamester"...Mindez a nyest miatt..

Én készítenék még felvételt a bizonyosság miatt, nehogy

valami félreértés legyen,illetve ne tudja kimagyarázni véletlenül se.

Ugyanakkor nagyon sajnálom hogy ide jutottatok, pont mire

révbe értetek..De azon is megakadt azért a szemem,

hogy már nem vagy bele szerelmes, még mielőtt kiderült

volna ez az egész...Ez szerintem nem jó,én még 28 év után

is szenvedélyesen szeretem a férjem..Pedig egyszer ő is megcsalt,

egyszer,mégis tovább tudtunk lépni.De ehhez pont az kellett,

hogy még mindkettőnkben voltak érzések a másik felé,

csak az élet néha szereti a kihívásokat.. :-)

2021. szept. 13. 11:49
 34/65 anonim ***** válasza:
40%
Én rögtön megkérdeztem, hogy ki volt vele éjjel a kamerán. Kár, hogy már hazudtál neki "Mikor felkelt a feleségem csak annyit mondtam hogy előtte nap megjött a kamera,de még nem volt időm kipróbálni". Így most már nehezebb lesz.
2021. szept. 14. 13:20
 35/65 anonim ***** válasza:
75%
Bocs, megkérdeztem volna
2021. szept. 14. 13:21
 36/65 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem meg tedd úgy a kamerát hogy tisztán felvegye és ez akkor adu lesz a kezedben.

Még az is lehet hogy nem kapja meg a gyereket erkölcstelenség miatt.

De legalább is nem tud hazudni és ködösiteni ha ő is meglátja a felvételt.

2021. szept. 14. 18:38
 37/65 A kérdező kommentje:

Az hogy megcsal a bíróságon nem perdöntő dolog.Nem ez alapján ítélik a gyereket.Esetleg számításba vehetik...de csak ez édes kevés.

A másik pedig hogy jól ismerem mi megy a bíróságon...és köze nincs az igazságszolgáltatáshoz! Előrébb való hogy minél gyorsabban lezárni egy ügyet.Vannak esetek,ahol konkrét prémiumokat dobnak fel,vagy meghatározzák a bírók számára hogy bizonyos időszakban hány ügyük legyen.Nem szeretik a problémás ügyeket.

Ott is emberek dolgoznak...

2021. szept. 14. 18:46
 38/65 anonim ***** válasza:
88%
Most lépéselőnyben vagy egyébként. Ameddig nem tudja, addig elég sok mindent csavarhatsz a kedvedre. Mi a cél? A kislányt szeretnéd elvenni tőle? Azért ezt kivárnám. Hagy üljön otthon a feleséged vele, ameddig bölcsis korú nem lesz. Addig én biztos nem szólnék egy szót sem, hagy szenvedje meg azt az időszakot ő. Nem fogsz tudni foglalkozni a kislánnyal munka mellett, két éves korukig egy teljes embert igénybe vesznek 0-24. Ha szülés utáni depressziós, támogatnám, hogy keressen fel szakembert, a leleteket azonnal copyznám. Feltúrnám az orvosi papírjait, hátha találok valamit, amit később lehet ellene használni. Szed-e gyógyszert, volt-e mentális betegsége stb. Volt-e erőszakos veled valaha? Ki tudod belőle hozni az állatot kamera előtt? Volt-e valaha bármilyen kihágása? Ki kell deríteni ki az aki fugázza éppen, hátha van róla valami. A házzal kapcsolatban egy haszonélvezetit íratnék vele alá. Addig nem adhatja el a fejed felől ameddig a kislánnyal ott laksz. Forgassad ki mindenből. Ha jól megalapozott a per, van esély, hogy megnyerd.
2021. szept. 15. 10:30
 39/65 anonim ***** válasza:
75%
Én komolyan nem értem, hogy egy párkapcsolatban hogy képes valaki ilyen szinten kockára tenni az eddig felépített dolgokat, egy szar kalandért. Aki megcsal az egy gyáva gerinctelen alak, és általában nem kell ehhez sok, elég ha sokat dolgozik valaki, vagy épp 1-2 nehézség van és elveszik az intimitás. Persze a megcsaló egyből más farok után néz, és még neki áll feljebb, hogy nem figyeltél rám eléggé stb. csak azt nem veszi figyelembe hogy annak az embernek nem kell a napi feladatokat megoldani, csak szépeket mondani, meg letolni a gatyát. Iszonyat gáz felfogás. Nagyszüleink miért nem voltak ilyenek? Pedig egész nap húzták az igát, mégse követelték a fehér lovagot minden nap.
2021. szept. 15. 10:41
 40/65 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó,szépen meg is válaszoltad a kérdésed..nem sok kell hozzá,

és nem is kevés..

Ahogy én látom a környezetemben, ha van valaki aki épp akkor

toppan a másik fél életébe,mikor valami hiányérzete van,

akkor nincs az a ház, gyerek,feleség aki vissza tudja tartani az illetőt..

Tudják hogy mindent kockára tesznek, de nem számít, meglépik.

Aztán legtöbbször borul a bili, pont ilyen hülye véletleneken,

mint egy nyest például..... :-)Embere és kapcsolat milyensége

válogatja, mi lesz utána...

Kérdező, történt valami azóta?

2021. szept. 15. 14:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!