Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki szerelmes a szeretőjébe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szerelmes a szeretőjébe, az otthon lefekszik a párjával hetente többször és ugyanúgy mondja neki is szereti meg ilyenek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 23:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%
Én magamtól nem mondom a páromnak,amióta szeretem a szeretőmet. Csak annyit szoktam,hogy én is szeretlek téged vagy én is téged,de semmi tartalom nincs benne
2021. szept. 12. 17:55
 12/26 anonim ***** válasza:
77%
Szeretőm nincs, nem is volt. Igaz szex sincs. Nem tudom hogyan tudnám feldolgozni itthon. Mennyire viselne meg. Próbáltam elképzelni ha lenne mit éreznék. De kb középen állna a mérleg. Én nem mondanám a szeretőmnek, hogy szeretem.
2021. szept. 13. 08:36
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

Egyszer csalt meg a férjem 25 év után, rögtön észrevettem hogy

másképp viselkedik velem, rákérdeztem, beismerte.

Ennyi együtt töltött idő után, minden szokatlan rezdülést észrevesz már

az ember a másikban.

2021. szept. 13. 14:52
 14/26 A kérdező kommentje:
#4 ezért tettem fel a kérdést, mert hasonlóan viselkedik az én párom is. Minden nap mondja hogy szeret, én vagyok a legjobb mindenben, hízeleg, szex is van elég sűrűn, talál ki közös programokat. Közben meg a szeretőjének is írja, hogy szereti és ő is azt mondja neki, hogy mióta vele van azóta velem nincs semmi intimitás, alig beszélünk. Nekem meg tagadja, hogy megcsalna. Ha nem tudnék bele nézni a telefonjába, lehet nem is éreztem volna meg túlságosan, hogy félre lép. De szerintem aki így meg tudja játszani magát két nőnek is, és hazudozni tud, egyiküket sem szereti igazán.
2021. szept. 16. 22:20
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
Csak magát szereti az ilyen kérdező.
2021. szept. 16. 22:29
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
A vessző kimaradt! Szóval a párod egy önző szemétláda.
2021. szept. 16. 22:31
 17/26 A kérdező kommentje:
#15 egyet értek.
2021. szept. 16. 22:31
 18/26 anonim ***** válasza:
89%

14-es Megértem, hogy hazudozik, azt is, hogy te nem mondod meg, hogy belenéztél a telefonjába...

Azt viszont nehezen, hogy miért nem dobod ki! Leírtad, neked mindent tagad, a csajt azzal szédíti, hogy rég nincs köztetek semmi. Hazudik mint a vítfolyás, sosem lesz jobb.

2021. szept. 16. 22:42
 19/26 anonim ***** válasza:
65%

Párod már csak testben van ott!

Téged már csak alkalmazottként kezel (mos,főz,takarít). Ő már szakított veled,még ha nem is "tudsz"róla.

Én azt mondom,hogy most már magadat nézd,úgy,hogy Ő már nincs benne a jövő képedben.

Már semmi nem lesz olyan mint volt,ezzel a tudattal,amit tudsz idő kérdése,hogy mikor lesz a párod ex.

2021. szept. 17. 06:56
 20/26 A kérdező kommentje:

Hogy dobjam ki a közös házunkból?

Én nem tudok menni sehova, ő tudna az anyjáékhoz, de nem akar.

2021. szept. 17. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!