Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerelmes a szeretőjébe és évekig várni akar rá, hogy értessem meg vele, hogy nem fog válni a pasi és sose lesz ő az első?
Sértett nők ide :D
Haló, nemcsak a harmadik fél kell a kapcsolatba.
Kell az is aki félremegy és kell az is, aki miatt félre mennek...
Nem kell mindig beleképzelni azt a csodálatos idillt , miszerint
'nem volt köztünk semmi baj, de a lotyó miatt félrement'
Nem, nem a lotyó miatt ment félre.
Valami nem működött, csak nem akartuk észrevenni, mert jobb, ha nem látjuk.
Aztán jön a lotyó... Majd megy a lotyó és jön egy másik.
Attól még a házasság/kapcsolat szar marad.
Én amikor rájöttem, hogy szerelmes vagyok akkor mindent borítottam, nem akartam bújkálni meg "barátnőnél" aludni. Akkor jöttünk össze, talán 6 hónap után csókolt meg először. Utána jött egy év egyedül élés és utána összeköltöztünk a párommal, 4 éve együtt élünk. Nem tudnám évekig ezt csinálni úgy, hogy nem megyek szét azzal, akivel együtt élek.
40/N
Nekem is van ismerősöm, aki miatt az akkori férj évekkel később borította a bilit és ma már együtt vannak, baba is lesz.
Úgyhogy ilyen történések mellett nehezen lehet meggyőzni valakit az ellenkezőjéről, főleg ha az szerelmes.
A te helyedben inkább arra építeném az érvelést, hogy tényleg elakar-e pazarolni az életéből éveket várakozásra, ahelyett hogy élne. Utazzon, bulizzon, ha annyira szereti a férfit, akkor nem fog elmúlni a szerelme, de legalább ott a lehetőség így, hogy véletlenül megismer valakit, utóbbit ne említsd neki. Azzal nem lesz jobb az élete, hogy amíg a pasi töketlenkedik éveket, addig ő szép nyugodtan maradjon nyugton.
Mit akarsz megértetni vele? Talán közöttük állsz, mikor együtt vannak? Épp annyira nem látsz bele a kapcsolatukba, mint a férfi és a felesége kapcsolatába. Itt csak olyan veri a mellét, hogy milyen bátran kilépett, akit nem kötötte ezer szál-nem feltétlen érzelmi- a másikhoz. Olyat én még nem hallottam, hogy én dobtam mindent, most az anyámmal élek, de jó is ez.
Persze, hogy nem könnyű
De ez a kettejük dolga. Sok férfi csak szórakozik, sok férfi meg csak ül a langyos sz.ban , sok pedig tényleg szenved.
Miért olyan nehéz megérteni, hogy emberek vagyunk, és az érzéseinket nem az agyunkkal irányítjuk. És sorry megcsalt nők, de egy olyan kapcsolatban, ahol évek óta csak a félárbóc van minden területen, de TI sem tesztek, nem kell csodálkozni, hogy a másik félrelép, mert kilépni nem tud, élni meg még élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!