Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásos kapcsolatban, amelyből házasság lett vetett végett épp a tervezett baba érkezése? Képes a hűtlen fél a baba varázsára leállni, ha a kapcsolat alatt 15-20 másik nővel volt egyéjszakás kapcsolata, illetve viszonya?
Az a gyereke.Ha felelőségteljes apa lessz törödik is vele érzelmileg anyagilag
De ez nem azt jelenti téged tisztelni szeretni fog hűséges lessz hozzád nem hagy el!
Ha veled marad is folytatja az efféle életét az sem neked szól csak a gyereknek
Nézd én még gyerekkel sem ragaszkodttam egy olyan férjhez aki nem tud hűséges lenni.
Igényem volt rá és tiszteltem magam annyira hogy érek annyít hogy szeretve legyek és mint nő egyedül én legyek valaki szívében.
A jó isten ezt megadta.
Haragszom magamra hogy egy ilyen emberhez közöm volt.
Éveket pazaroltam el az életemböl
A fiam hálistennek szépen fenött nem sérült az apja vegett de neki is jobb lett volna egy ép családba nőni
Hogy tud ez a jó ember másodjára is megnösült úgyan így volt ott is minden ott sem számított a gyerek vagy a feleség.Útána jött számtalan élettárs és mindig ez lett a vége.
Akkor változott mikor sajnos beteg lett.Az akkori élettársa ápolta.
Ne akarj magadnak egy ilyen életet.
Söt a mi esetünkbe a gyerek csak olaj volt a tűzre miután megszületett volt hogy napokra eltünt.Másodjára ugyan ez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!