Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásos kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásos kapcsolatban, amelyből házasság lett vetett végett épp a tervezett baba érkezése? Képes a hűtlen fél a baba varázsára leállni, ha a kapcsolat alatt 15-20 másik nővel volt egyéjszakás kapcsolata, illetve viszonya?

Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 16:29
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Akinek van tartása nem nézi el a 20 másik nőt.
2021. szept. 9. 20:28
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig is tudott csalni folyamatosan, baba mellett még könnyebb dolga lesz és "oka" rá. Hiszen kevesebb időt tudsz majd rá fordítani, mint eddig. Szülés után amúgy is 6 hétig tilos szexelni, egy ilyen ember nem fogja még ezt sem kibírni. Utána lehet alkalmatok sem lesz olyan sűrűn mint eddig, ha pl. rossz alvó lesz a pici stb. Vagy éppen fáradt leszel, nem fogja megérteni. Egy ilyen ember csak magával törődik, hogy neki mi a jó. És neki így jó, van egy fix nő az életében, azaz te, közben pedig mindenkivel lefeküdhet melletted aki szembe jön, mert te elnézed neki. Az hogy akarta a babát tőled, nem azt jelenti, hogy akkor innentől kezdve abbahagyja a félre k*rást. Szerintem sajnos a gyerekkel akar magához láncolni. Gondolja ha gyerek nélkül nem hagytad el, hiába bármit is tett, ha már lesz gyereketek már biztosan nem fogod elhagyni.kb. "bebiztosította" magát.

Egyébként azt ígérte abbahagyja a másokkal való szexet?

Arra amúgy nagyon vigyázz, hogy terhesen sokkal könnyebb elkapni bármilyen fertőzést, nemi betegséget, ami a babára nagyon veszélyes lehet. Erre figyelj oda!

2021. szept. 9. 20:41
 23/35 A kérdező kommentje:
Miért ne hagynám el? Nyilván szeretnék neki a baba miatt hinni és mert szeretem. De ez nem azt jelenti, hogy végül nem fogom elhagyni
2021. szept. 9. 21:02
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj. Én is ilyen ködben voltam. Nagyon jól megvoltunk, szüleim imádták, móka kacagás, mégis mindig előbukkantak valami nők.

A legbosszantóbb, hogy a nyilvánvalót is tagadta.

Az óvszer a zsebében a haveré, véletlen van nála.

Az"én is szeretlek, hiányzol"sms-t biztos nem neki akarta írni a nő, félrement, esküszik mindenre is, hogy nincs semmi.

A nő, aki rám írt facen, hogy viszonyuk volt csak bosszút akar állni, amiért elutasította.

Hittem, mert hinni akartam. Mindig kibékültünk.

Jött a gyerek, boldogság, hatalmas macik, más témája nem volt, csak a baba.

Mégis lebukott, hogy aznap, mikor a kórházba jött értünk, hogy hazavigyen nagy boldogan a 3 napos babával, egy másik nőtől jött aznap reggel. Azért késett, mert még vissza ment egy menetre az ajtóból(elolvastam a beszélgetést utólag) persze még ezt is kimagyarázta, hogy rosszul értelmeztem, az nem úgy volt.

SOHA nem fog megváltozni, nem tud.

Neked kell eldöntened, tudsz e így élni.

2021. szept. 9. 21:44
 25/35 A kérdező kommentje:
Elhagytad végül?
2021. szept. 9. 22:08
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az előttem válaszolóval, hogy soha nem fog megváltozni. Amíg lesz rajtad kívül olyan nő, aki le akar vele feküdni, le is fog minddel. Pláne hogy a ti esetekben nem is 1-2 nőről van szó, hanem 20(!)-ról.

A párommal mikor megismerkedtem, úgy akart engem felszedni, hogy volt barátnője. Azt mondta szereti, de ki próbálna másokat is. Nyilván akkor lekoppintottam, mivel, hogy barátnője van, én ilyenbe nem megyek vele. Teszem hozzá, hogy mással megcsalta azt a lányt. 1 évvel később jöttünk össze, amikor már nem voltak együtt hónapok óta. Tartottam tőle, hogy engem is csalni fog, de azt mondta engem igazán szeret és más vagyok, velem nem tenne ilyet stb. 2 év múlva összeköltöztünk akkor már előfordultak olyanok, hogy éjszaka járt haza, "havernál voltam" címszóval. Nem gyanakodtam, elhittem neki. Egyszer a gépen bejelentkezve maradt, találtam olyan beszélgetést amibe épp egy csajt fűz, találtam smst amibe épp egy találkozót mond le egy másik csajjal. Tehát csajozott. Persze mindent kimagyarázott. Mivel én odáig voltam érte, minden szavát elhittem, hiába a bizonyítékok. Majd 1 évre rá, viszonya lett egy lánnyal. Amit kb.2-3 hónap után tudtam meg, hogy mellettem találkozgattak. Szakítottam vele. Aztán kb. 1 hónapig tepert utánam, könyörgött, sírt, hogy bocsássak meg neki, mert engem szeret velem akarja leélni az életét, több ilyen nem lesz stb. Szerelmes voltam, meg tudtam bocsátani, kibékültünk. Évekig nem is történt semmi ilyesmi, legalábbis nem tudok róla. Később lánykérés, esküvő, babánk született, minden jól alakult, örültem, hogy mégis csak jóra fordult a dolog és jól döntöttem, hogy akkor vissza fogadtam. Csak hát ismét megcsalt, 2 hónapja tudtam meg, hogy egy ideje egy kolléganőjével van viszonya. Ket szememmel láttam az üzeneteket, de tagadja a mai napig. Kimagyaráz mindent, legalábbis próbál, mert már nyilván nem hiszem el.

Úgyhogy az ilyen nem változik, max csillapodnak a kedélyek egy időre, aztán előtör belőle újra ez az énje.

2021. szept. 9. 22:10
 27/35 anonim ***** válasza:
44%
24 vagyok, nem hagytam el, de ha mostani eszemmel, tapasztalatommal, emlékeimmel vissza mehetnék az időben 10 évet, aznap mikor megismertem, átmennék az utca túl oldalára, az biztos, vagy még a házból se mennék ki, hogy ne ismerjem meg, az a tuti.
2021. szept. 9. 22:15
 28/35 A kérdező kommentje:
Tehát ti sem hagytátok el
2021. szept. 9. 22:17
 29/35 anonim ***** válasza:
19%
Nem, mert már közös gyerek, ház, hitel... De 2 éve a gyerekszobában alszom, csendes háztartás van. Ő meg éjjel jár haza, vagy haza se jön. 24 és 27 vagyok.
2021. szept. 9. 22:25
 30/35 anonim ***** válasza:
52%
26: nem hagytam el, nálunk is közös gyerek, lakás, hitel. Lehet hülyén hangzik, de alapvetően jól kijövünk, szex terén sincs változás, tehát hetente minimum 3* együtt vagyunk. Nem vagyunk rosszban, a mostani megcsalást, elvileg nem tudom, mert kimagyarázta aztán úgy tettem mintha elhittem volna. De nagyon gondolkodom, hogyan tovább. Szeretem őt, nem szívesen borítanám fel az életünket, de ha tovább fogja folytatni nem lesz más választásom, mint elválni, mert nem akarom tűrni a további megaláztatást.
2021. szept. 9. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!