Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire lehet bízni, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet bízni, mennyire szabad ezzel foglalkozni?

Figyelt kérdés

Mennyire biztos, hogy az új kapcsolatomban a pasim hũséges, amikor már egy 49 éves pasiról van szó, aki már elt elöttem egy életet, szingli volt vagy 6 évet a válása után , mennyire szabad ebbe a témába beleássam magam, hogy ne ártsak magamnak és a kapcsolatnak?

A legtöbb pasinak, így neki is voltak kötetlen szexkapcsolatai, amelyek nem garancia, hogy abba is maradtak, meg ha azt is mondja, amikor nem vagyok vele, ugye éjjel is mehet hozzá nö, mert jó pár közuluk hazas (igen, ilyenek a nök is), tehat amúgysem tudnak sok idöt egyutt tölteni, es amennyi van köztuk, kicsi a sansza, hogy kideruljön, csak ha nem alllok neki leskelödni a háza elött ami megalázó lenne...

Csak az szamít, hogy velem mennyire kedves es ne foglalkozzak a többivel? Érdemes 100% ban bízni? Mi a megoldas? Ha más kapcsolatba kezdenek, ugyanezek a gondolatok jönnenek. Tehat nem a szakítás a megoldas. Sajnos lattam mire kepesek a nök es a ferfiak is, milyen aljasul tartanak fenn titkon szexkapcsolatokat es mellette pedig egy naivat bolondítanak komoly kapcsolatunk van szöveggel.

2021. szept. 8. 12:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21%

Hasonlo vagyok.

Idősebb pasi jopár éve szingli tele volt ő is szexkapcsolatokkal.

Én olyanokbol érzem hogy bízhatok benne, hogy:

-olyan hatalmas szenvedélyes szexszel indítottunk, hogy teljesen látszott rajta hogy ez benne is nagyot ütött, utána nem győzött velem ujra es ujra találkozni es mondta hogy rögtön aznap már mindenkinek tipli volt. Mindekit leépített hogy neki csak én kellek, ez a NŐ.

-eleinte mindenfele kotelezettseg nelkul voltunk egyutt, azaz mindketten elmertuk mondani lazán a masiknak ahogyan gondolkodunk. Igy nagyon sokmindent megtudtam rola, pl azt is hogy alapvetoen egy nőt tart csak, monogám tipus, cserélni cserél ugyan, de rendszeres szexualis kapcsolatban neki egy a minden. Es ezt viszont elvárja. Szoval ha egyutt sem járunk de oda vissza hűséget kér.

- egyéb beszélgeteseknel h pl az exét csalta e, stb elmondta hogy ő hisz abban hogy egy nővel le lehet élni az életet csak oke szinesiteni kell de jo az. Valamint azt is hogy 30 éves koráig csak szexelt, azaz bőven kiélte magát, más értékek vannak már neki a nőkben a p.ncin túl is nagyon sokmindent figyel

-irto nehezen lesz szerelmes, csak a szex neki SEMMIT nem jelent, azaz senki nem tudja csak ugy hippsz hoppsz megfogni, rolam rengeteget nyomozott, ellenorzott(nem adtam ki magam neki),mire megtudta ki vagyok es hatalmas hatással voltak azok a dolgaim rá amiket megtudott rolam. Es utána csapott belé a villám hogy en erzelmileg is kellek neki. Aztán nagyon sokat is tett azert h erzelmileg is megkapjon. Neki TÖBB egy kapcsolat erzelmekkel, mint csak a k.félés jobbra balra.megbecsüli nagyon mert irto ritka az aki képes ezt kiváltani kihozni belőle.

-nem egyszer mondta azt, hogy velem hulye lenne elcseszni. Azaz 2 szer is meggondolna a 3.at.

- a szexszel ugy van hogy 2 ember kozt az egyre jobb lehet csak. Minel.jobban megismerik egymas vágyait, minel tobb izgalmat kihoznak egymasbol. Ez igy is van koztunk ma is. Eleinte nem is volt annyi minden koztunk mint ma. Es olyan dolgokra is megnyitott engem amit magamrol sem hittem eddig es imadja hogy en meg olyan dolgokat kihozok belole amire megannyi más keptelen.

-szexorientált es én is nagyon. En kb majdnem szexfüggő vagyok. Szoval pont egymásra találtunk ha azt nézzük

-nincsenek nala korlatok, lehet vele tervezni akár gyereket is vállalni, teljes egészében hagy bármit kibontakozni köztünk

-szerintem képtelenség olyan odaadással es szenvedellyel szexelni ahogy ő, ha lenne más is a képben. Vannak olyan dolgok a szexben es szerelemben amik teljesen elvesznek megszunnek ahol 3.van. en vele azt erzem hogy teljesen odaado, amikor találkozunk nem látok rajta sunyiskodásokat, valahogy lejon az egy masik emberrol hogy ő korrekt, vagy epp massal randizott aznap..

- ha hétkozben epphogy megemlitem vmi vágyam apro pillanatnyi gondolatmenetem stb, es mikor elteltek napok is akár, es aztan szemelyesen talalkozunk es azt nyujtja az tukrozi is azt nekem hogy maskor is velem van elfoglalva, en vagyok a gondolataiban, korulottem forog, ha vesz is vmit RAM gondol, ahol lenne más meg más nő ott egy ffi nem fokuszál 100%-ban a párjára. Az én páromrol lejon az, hogy en vagyok neki az origo.

-eleinte nem a háloszobában szexeltunk. Az neki egy bensőségesebb hely. Amikor gyanakvoan ra is kerdeztem, hogy volt e nala vki, nem is a válasza hanem a reakcioja nyugtatott meg. Itt?es ilyen döbbent tekintet. Hogy mit hiszek en, hogy ő majd csak ugy akarkit beenged oda ahova engem..? (Ő nem az a tipus aki mindenfele szexkapcsolatot stb t csak ugy beavat a saját lakás, saját háloszoba, intim szférájába)az nála külön egy bizalmasabb terület.ill ugy kezeli, főleg a hálót. Szóval tobb ilyen aproságbol is latszik hogy en kiemelt helyet foglalok el az életében.

-bemutatott komolyat akar szeret stb.

-valahogy átérezni az egész lényén azt, hogy csak én vagyok. Es nem is azt h nem csalna meg, hanem azt érezni hogy NINCS SZÜKSÉGE másra, RÁM van szüksége.

Szóval az ALAP, hogy ismerd, kiismerd, ismerd a motivációit, vágyait, az exekkel a jellemét (aljas sunyi volt e a kapcsolataiban vagy nem), hozzáállását a nőkhöz (mennyire irányítja egy p.nci, vagy mennyire nem irányítja egy p.nci), mennyire függő vagy független a nőktől, hogyan miert kötelezodik el vagy nem köteleződik el kapcsolatokban, stb

2021. szept. 8. 13:18
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
Attól, hogy szingliként voltak szexkapcsolatai - ha évekig volt egyedülálló, mit kellett volna tegyen? - az nem azt jelenti, hogy kapcsolatban nem hűséges. Nem kell eleve rosszat feltételezni. A bizalmatlanságoddal őt elijeszted, magadat pedig tönkreteszed.
2021. szept. 8. 13:30
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

#11 nekem volt rossz olvasni, hogy milyen hipotéziseket állítasz fel a férfiakról, majd a konklúzió belőle levonva is elég súlyos. Még rózsaszín ködben élsz, nincs logika az egészben amit írtál. Sőt férfiként tudom hogy rosszul is látod a dolgokat.

Plusz olyan mintha sose lett volna komoly, hosszútávú kapcsolatod.

Full naív vagy 😂

2021. szept. 8. 13:38
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
11-es itt vígasztalja saját magát - amúgy kiírt már kb 6 kérdést, hogy miért nem vállalja fel, miért függesztette fel a hapsi a fészbúkját, csak ne kelljen kiírnia, hogy vele van kapcsolatban, miért bukott le, hogy ismerkedik na de most már csak ő az egyetlen igazi és nem teszi, de azért a telefonját nem adja oda, mert nehogy már.
2021. szept. 8. 13:47
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

13 nem a ferfiakrol es nem hipotéziseket allitok fel. Hanem konkretan arrol az egyről és tényeket akivel vagyok.

Látni rajta hogy akar szeret es megtehetné h massal van es nem kell neki más.komoly kapcsolatot akar.

Es vagy menni fog egyutt vagy nem. De a lényeg hogy alap az van hozzá.

2021. szept. 8. 13:48
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
14 én ilyeneket nem irtam bocs.
2021. szept. 8. 13:49
 17/21 anonim ***** válasza:
16: egyértelműen felismerhető a stílusod. De ha te mondod hogy nem, hát nem. Győzködd magad tovább! Nekem OK.
2021. szept. 8. 13:50
 18/21 anonim ***** válasza:
89%
Vagy jön a bizalom, vagy nem. Ha nem, az régen rossz. A mostani barátom hasonló korú, elmondta hogy előttem is sok kapcsolata volt, szexkapcsolatok is. Mégis megbízom benne, egyszerűen érzem hogy szeret, nem fog átverni és kész. Az előző pasimban annak ellenére sem tudtam megbízni, hogy váltig állította, mennyire odáig van értem és neki csak én vagyok blabla. Hamar kiderült, hogy a megérzésem bejött, és amúgy csajozik össze - vissza.
2021. szept. 8. 13:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Hm. Ismertem egy pasit, a szórakoztató iparban dolgozott. Sorban alltak nála a nők. Én is. Egy kapcsolaton voltam túl. Persze nem bántam volna ha csak én vagyok neki de így is értékes es érdekes kapcsolat volt. Igen vonzó kisugárzása volt az illetőnek. Aztán egy idő után magamhoz tértem, hogy nem egy harem tagja akarok lenni :). Azt tudom most róla, hogy megváltozott. Van egy komoly felvallalt kapcsolata. Szakteruletet váltott. Kielte magát. Tudod kérdező egy ember nem marad mindig ugyanolyan. Senkit sem szabad beskatulyazni, hogy élete egy bizonyos szakaszában milyen volt, akkor aztán biztos mindig ugyanolyan marad. Ez nem így van
2021. szept. 9. 00:34
 20/21 Senior Séf ***** válasza:
95%
Egyet jó lesz, ha megjegyzel, kérdező. A hűség nem tulajdonság, hanem állapot. Állapot, amelynek a fenntartása a te kezedben van. A párod addig tutira hűséges, amíg szerelmes. Ha a szerelmet hagyod elmúlni, a hűség sem lesz olyan nagyon fontos számára.
2021. szept. 9. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!