Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon fent van a párom a Badoo-n? Vagy ennyiből meg nem biztos? Megcsal vajon?
Van egy második e-mail fiókja amit munkához használ, erről eddig is tudtam, ő maga mondta, ismerem az e-mail címet is. Ebbe többnyire be marad jelentkezve az itthoni laptopunkon, így néhányszor láttam már futólag a bejövő postafiókot, tényleg mindig csak munka volt. Most is épp használtam a laptopot, be akartam lépni a saját e-mail fiókomba, az övé, ez a másodlagos fiók, megint nyitva volt. És egyből megütötte a szemem két Badoo-s email. Az egyikben olyasmi állt, hogy 4 n a közeledben csevegni szeretne veled. A másikban pedig olyasmi, hogy hiányolunk a Badoo-ról, reméljük csak azért nem léptél be már egy ideje, mert megtaláltad, akit kerestél.
Itt én hülye egyből kijelentkeztem a fiókjából.
Én ehhez egyáltalán nem értek, szerintetek van olyan, hogy ezek csak ilyen reklám e-mailek? Jó lenne azt hinni hogy igen, de olyan rossz érzésem van :(
Nemrég a telefonját is lezárta PIN kóddal, azelőtt sosem volt zárolva. És már gyakran láttam, hogy chatel, chatel, chatel. Illetve hetente egyszer délelőtt elmegy itthonról úgy is, hogy kb.semmi intéznivalója nincsen. Olyankor mindig azt mondja, hogy megy sétálni. Én ezt eddig elhittem, mert ülő munkát végzünk itthonról, kell tényleg egy kis fej-szellőztetés. De korábban sosem járt el így, max havi egyszer. Ez így egyszerre már túl sok nekem...
Illetve amit még nemrég láttam, a telefonja képernyőjén ovális alakú kis ablakok, képek. Ez lenne a társkereső oldal felülete? A telefonját még kb.mindenhova viszi magával, WC-be, ki az udvarra, mindenhova. Ha meg éppen nem, akkor is le van zárva.
Bocsánat hogy hosszú lett, rövidebbre terveztem, csak nagyon össze vagyok most zavarodva.
Még egy kérdés, regisztráció/kamu regisztráció nélkül hogy deríthetném ki, hogy tényleg fent van-e a Badoon?
De, bent vagyok tényleg. Látom a saját profilomat is. Csak azt írja, hogy nem nézhetik meg a profilodat, amíg nincs fotód. Kamut kiáltani a legegyszerűbb.
És kilométert sem tudok beállítani, csak várost megadni, de nem találom őt.
Jól van én ezt feladom. Ez olyan mint tűt keresni a szénakazalban. Lehet hogy kamu névvel, kamu névvel, kamu várossal van fent. Itt a mi városunkban nem találom.
A kamu író meg nyugodtan küldje el üzenetben az email címét, szívesen küldök rá egy screenshotot a kép nélküli friss profilomról. Idióta.
A többieknek köszi azért a segítséget.
#15 ez nekem is eszembe jutott, köszi, csak nem szeretnék túl személyes infókat kiadni magunkról. Szerintem nekem a kép nélküli profilom miatt a keresés is korlátozott. Csak várost enged megadni, a nemet, életkort -tól -ig, ezeken kívül még csak ilyen részleteket hogy pl.iszik-e alkoholt, szeretne-e gyereket stb.
De amúgy találtam egy ismerőst ami azért vicces volt nekem. Mindenkiről arckép van fent, és nincs köztük. Viszont ilyen kis körökben vannak az emberek, szerintem ezt láttam a telefonján, csak én inkább ovális formákra emlékeztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!