Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártasak vagytok? Mennyire pontos?
Figyelt kérdés
Mennyire pontos a Fb ismerősök a közelben applikációja? Nagy valószínűséggel a párom éppen mással van és ezért érdekelne, hogy hihetek-e ennek a ketyerének, vagy egy ruppót sem ér?2021. szept. 6. 21:00
1/9 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem, hogy a 2 hely eltérése 23 km úton, légvonalban valamivel kevesebb, de tényleg tévedne ekkorát?
2021. szept. 6. 21:05
2/9 anonim válasza:
Szerintem hívd fel a párod, és kérdezd meg, hogy van.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem veszi fel, írtam arra sem reagál
2021. szept. 6. 21:08
4/9 anonim válasza:
Ha nem beteg, majd később elmondja, mi volt, hogy volt.
5/9 anonim válasza:
Miért, hol kéne lennie? Ott is keresheted. Ha a párod.
6/9 anonim válasza:
Ezek kamu appok. Csak akkor tudod meg a párod helyzetét a telefonja alapján, ha ezt valamilyen appban te engedélyezes, hogy megossza a helyet. Facebooknak nincs ilyen funkciója, facebook profil alapján nem lehet lekövetni.
7/9 A kérdező kommentje:
A "barátok a közeledben" fb nek alap funkciója.
2021. szept. 6. 23:44
8/9 anonim válasza:
Hát figyelj, a funkcio relative pontos szoval olyan nagyot nem téved hiszen gpsel megy. De ha ez nem bizonyíték, nézz rá a google mapson a helyi előzményeire ha a gpse ment akkor időre pontosan mutatja merre járt és társai.
9/9 anonim válasza:
google map, helyelőzmények,az én férjem is így bukott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!